Rămâi conectat

Actualitate

Comisie de anchetă în urma unei petreceri a Jandarmilor din Brașov, cu conffeti, muzică și șampanie. „Bairamul” a avut loc chiar în fața unității

Ziarul Unirea

Publicat

în

O petrecere de pensionare a fost organizată de către angajații din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Burebista, din Brașov, după ce un coleg al acestora urmează să treacă în rezervă, arată DCNEWS.ro.

Jandarmii i-au făcut o surpriză pe cinste. L-au așteptat cu confetti, șampanie și muzică pusă chiar din autospecialele unității. Totul a arătat foarte frumos, doar că noi suntem în plină pandemie de Covid-19 și ar trebui să respectăm mai multe reguli, sfidate în acest caz de jandarmi. Pe filmare se poate vedea că nimeni nu poartă masca, nu este respectată distanțare socială, iar jandarmii îl iau în brațe și îl pupă pe colegul care a ieșit la pensie.

Reacția Jandarmeriei Brașov

„Referitor la imaginile apărute în spațiul public, va comunicăm faptul că am luat cunoștința despre manifestarea care a avut loc în unitatea noastră. Astfel, în seară zilei de 28 februarie, în jurul orei 23:00, la ieșirea din misiune efectivă din cadrul unei subunități mobile, pe fondul trecerii în rezervă a șefului ierarhic, i-au adus acestuia mulțumiri pentru activitatea depusă în calitate de militar, fapt materializat prin aclamații și urări.

În ceea ce privește atitudinea cadrelor militare de a se manifestă fără respectarea măsurilor de protecție individuală la nivelul unității noastre s-a stabilit o comisie pentru a verifică acest fapt și pentru a se lua măsurile legale care se impun”, a transmis IJJ Brașov.

Întrebați de ce este nevoie de o comisie, jandarmii au spus că în imagini apar cadre militare, transmite Mediafax. În imagini apar angajații Grupării de Jandarmi Mobile Burebista Brașov, care-și fac poze îngrămădiți și fără măști de protecție. Ulterior, Jandarmeria Brașov a anunțat că s-au încălcat regulamentele interne și urmează să se stabilească sancțiunile, „în funcție de gradul de vinovăție al fiecărui participant”.

„Am luat la cunoștință despre manifestarea care a avut loc în unitatea noastră. Astfel, în seara zilei de 28 februarie, la ieșirea din misiune, efective din cadrul unei subunități mobile, pe fondul trecerii în rezervă a șefului ierarhic, i-au adus acestuia mulțumiri pentru activitatea depusă în calitate de militar, fapt materializat prin aclamații și urări. În ceea ce privește atitudinea cadrelor militare de a se manifesta fără respectarea măsurilor de protecție individuală la nivelul unității noastre s-a stabilit o comisie pentru a verifica acest fapt și pentru a se lua măsurile legale care se impun”, a transmis IJJ Brașov.

Întrebați de ce este nevoie de o comisie, jandarmii au spus că în imagini apar cadre militare.

În imagini apar angajații Grupării de Jandarmi Mobile Burebista Brașov, care-și fac poze îngrămădiți și fără măști de protecție.

Ulterior, Jandarmeria Brașov a anunțat că s-au încălcat regulamentele interne și urmează să se stabilească sancțiunile, „în funcție de gradul de vinovăție al fiecărui participant”.

Sursa: DCNEWS.ro, stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea