Rămâi conectat

Actualitate

Comandamentul de iarnă informează: în Alba nu sunt drumuri blocate, la Arieșeni stratul de zăpadă este de 22 de cm

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Judeţul Alba se află sub atenţionare meteorologică COD GALBEN de ninsori şi viscol, valabilă în intervalul 18 ianuarie, ora 18.00, până în 19 ianuarie, ora 15.00. Fenomene vizate: ninsori, intensificări ale vântului, viscol, cantităţile de precipitaţii vor depăşi local 20 l/mp în special în zona de munte, vântul va sufla tare, cu rafale ce vor depăşi 90 km/h în zona montană.

Pentru gestionarea situaţiilor specifice sezonului rece, în perioada 18.01– 21.01 s-a constituit la sediul Instituţiei Prefectului, Comandamentul Operaţional, din care fac reprezentanţi ai structurilor cu atribuţii specifice în domeniu.

În perioada 18.01– 19.01 vremea a fost în general închisă, cerul a fost mai mult noros şi pe arii extinse a nins, iar vântul a suflat slab şi moderat cu intensificări izolate.

Straturile de zăpadă înregistrate la această oră sunt următoarele:

Alba Iulia – 3 cm;

Sebeş – 4 cm;

Teiuş – 5 cm;

Arieşeni – 22 cm.

Nu s-au înregistrat situaţii de drumuri blocate sau localităţi izolate. S-a acţionat cu 82 utilaje de la Secţia Drumuri Naţionale şi 46 de la Drumurile Judeţene pentru împrăştierea a 380 tone de nisip şi 88 tone de sare.

Nu s-au înregistrat întreruperi ale alimentării cu energie electrică, gaze sau telecomunicaţii” se arată în comunicatul remis presei de către Comandamentul Operaţional de iarnă.

fotoarhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața Meteorologii ANM au emis marți, 23 aprilie 2024, o atenționare meteo cod galben de ploi abundente și vânt puternic, valabilă în Alba și alte județe din țară până miercuri dimineața, ora 8.00. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea