Rămâi conectat

Actualitate

Coletele poştale destinate refugiaţilor de război din România, scutite de taxe: Anunțul Poștei Române

Ziarul Unirea

Publicat

în

Coletele poştale destinate refugiaţilor de război din România, scutite de taxe: Anunțul Poștei Române

Compania Poşta Română anunţă că simplifică formalităţile, la import, în cazul bunurilor personale şi a ajutoarelor transmise prin colete poştale refugiaţilor de război din România.

Astfel, toate coletele transmise de poşta din Ucraina, care sosesc la Biroul de Schimb Internaţional Bucureşti marcate „humanitarian aid” vor fi scutite de tarif de comisionariat vamal în cuantum de 20 de lei/declaraţie pentru declaraţiile vamale aferente importului de bunuri personale destinate refugiaţilor ucraineni aflaţi pe teritoriul României.

„Campania umanitară <Solidari cu Ucraina>, iniţiată de noi, încă din primele zile de război, continuă, astăzi, prin această nouă facilitate oferită vecinilor noştri atât de greu încercaţi. Am luat decizia de a renunţa la o taxă de comisionariat vamal, întrucât căutăm constant soluţii pentru a sprijini refugiaţii”, a precizat Valentin Ştefan, directorul general al Poştei Române.

Poşta Română s-a mai implicat în sprijinirea cetăţenilor afectaţi de criza umanitară prin oferirea spaţiilor interne de cazare pentru găzduirea refugiaţilor şi prin punerea la dispoziţie a întregii infrastructuri pentru a colecta şi distribui ajutoarele umanitare.

Sursa: mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Zile de FOC! Cea mai fierbinte vară din istorie. La Mecca, peste 1.000 de oameni au murit din cauza căldurii

Unirea Ziarul

Publicat

în

Zile de FOC! Cea mai fierbinte vară din istorie. La Mecca, peste 1.000 de oameni au murit din cauza căldurii Este o vară cu fenomene extreme în multe zone ale lumii. La Mecca, unde are loc pelerinajul anual al musulmanilor, peste 1.000 de oameni au murit din cauza căldurii. În orașul din vestul Arabiei Saudite […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea