Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul”, Alba Iulia: Adolescentul care și-a pierdut viața în accidentul de la Ciumbrud era elev fruntaș. Se bucura de admirația și respectul tuturor colegilor

În urma tragicului accident rutier produs noaptea trecută, la Ciumbrud, în care un adolescent în vârstă de 16 ani, elev la Colegiul Militar din Alba Iulia, și-a pierdut viața, instituția de învățământ a transmis un mesaj de condoleanțe în care se subliniază că acesta era elev fruntaș și de bucura de admirația și respectul tuturor colegilor.

”Elevul fruntaș Cosmin-Eusebiu Raț, din clasa a X-a la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul”, aflându-se în vacanța intersemestrială, a decedat în urma unui accident rutier produs în localitatea Ciumbrud, în jurul orei 01.00, din data de 10 februarie 2018.

Cosmin era președinte al Consiliului elevilor colegiului, fiind implicat și devotat atribuțiilor acestei funcții. Se bucura de admirația și respectul tuturor elevilor, fiind un bun coleg și adevărat camarad.

Personalul Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul” transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate și își exprimă regretul pentru greaua pierdere a unui elev foarte bun, serios și responsabil.

Dumnezeu să-l ierte și să-l primească în Oastea străjerilor cerești!”, a scris reprezentantul școlii.

CITEȘTE ȘI: FOTO/ UPDATE: Accident MORTAL la Ciumbrud: Un adolescent a murit, doi adulți sunt răniți și peste 2.000 de persoane au rămas fără gaz 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...