Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ UPDATE: Accident MORTAL la Ciumbrud: Un adolescent a murit, doi adulți sunt răniți și peste 2.000 de persoane au rămas fără gaz

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident MORTAL la Ciumbrud: Un adolescent de 16 ani a murit, iar doi adulți au fost răniți, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce mașina în care se aflau a ieșit în afara părții carosabile și a lovit o țeavă de gaz, peste 2.000 de persoane din patru localități rămânând fără gaz.

FOTO: C.M.

UPDATE: ”În cursul nopții, la ora 00.41 a avut loc un accident mortal pe DJ 107 E, km. 4+940, in afara localității Ciumbrud, jud.Alba, pe direcția de mers Aiud-Ciumbrud. Conducătorul unui autoturism Dacia Logan, nu a adaptat viteza de deplasare pe un sector de drum umed, în curbă la stânga, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu o țeavă de gaz. În urma accidentului a rezultat decesul unui minor de 16 ani, pasager dreapta față.”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Adolescentul care a murit este R.C.E, din Sâncrai, elev la Liceul Militar din Alba Iulia. Acesta se afla în mașină cu tatăl său – R.T.C., în vârstă de 39 de ani și cu un tânăr de 19 ani, tot din localitatea Sâncrai – M.A.C.

”În urma cercetărilor s-a stabilit că autoturismul Dacia Logan a fost condus de M.A.C., de 19 ani, din Sâncrai. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ”, mai precizeaza IPJ Alba.

––––––––––

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba au declarat, pentru ziarulunirea.ro, că un tânăr de 16 ani a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce mașina în care se afla a ieșit în afara părții carosabile din cauza că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

”Autoturismul a rupt o țeavă, iar patru sate din județul Alba: Ciumbrud, Sâncrai, Leorinț și Rădești au rămas fără gaz. Adolescentul a murit, iar alți doi adulți au fost răniți fiind transportați la spital”, potrivit Poliției Alba.

În cele patru localități locuiesc peste 2.000 de persoane.

Șoferul circula pe direcția Aiud – Ciumbrud, iar cercetările sunt continuate, potrivit IPJ Alba.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba au intervenit cu două autospeciale și o ambulanță SMURD, în cooperare cu un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Inițial, ISU Alba anunțase că în accident au fost două persoane rănite.

Furnizorul de gaze naturale intervine pentru remedierea defecțiunilor.

FOTO: C.M.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea