Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Colegiul „HCC” din Alba Iulia deschide toamna balurilor 2013. Află detalii despre evenimentul din 25 octombrie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primul bal al liceelor din Alba Iulia va fi organizat în acest an de Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”, iar pregătirile bobocilor sunt în toi dinainte cu trei săptămâni. Organizatorii au în vedere fiecare detaliu pentru ca prestigiosul liceu să iasă în faţă cu probe de calitate şi pline de divertisment, pentru sala de la Casa de Cultură a Sindicatelor care se anunţă arhiplină.

În 25 octombrie, celebra trupă de hip-hop, B.U.G. Mafia este invitată să concerteze la primul bal din municipiul reşedinţă de judeţ. Cele 8 boboace care au fost selectate să participe au început încă de pe acum să-şi facă temele pentru a câştiga titlul suprem. Surse Ziarul Unirea afirmă că la bal va participa şi interpreta Antinia Simion, câştigătoarea concursului Naţional de Muzică Uşoară „Voices” Alba Iulia 2013, care nu va avea o misiune deloc uşoară, deoarece o parte dintre concurentele de la bal  sunt deja în lumea modei.

Toate boboacele au impresionat de la prima întâlnire prin talent, cultură generală, frumuseţe şi ambiţie, însă doar una va fi încoronată de Teodora Dan, câştigătoarea titlului de Miss din anul 2012. Bobocii selectaţi să participe sunt pasionaţi de sport, unii practicând activităţi sportive de performanţă. Băieţii îşi ţin partenerele aproape ca să uite de emoţiile scenei şi să fie cât mai dezinhibate la marea confruntare. Probele la care vor fi supuşi bobocii rămân un mister deocamdată, dar grupul care se ocupă cu organizare promite că nimeni nu va fi dezamăgit.

Balul va fi prezentat de câştigătorii de acum doi ani Cezara Bulac şi Darius Dida, iar câştigătorii de anul trecut Teodora Dan şi Paul Iancu sunt nerăbdători să afle care le vor fi succesorii.

Ziarulunirea.ro vă va face cunoştinţă cu participanţii balului, iar în următoarea perioadă va dezvălui cele mai inedite momente din culisele organizării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea