Colegiul de deputați nr.4: Cornel Comșa și-a surclasat adversarii în zeci de secții de votare

Potrivit datelor centralizate de Direcția Regională de Statistică Alba, în cele 91 de secții de votare arondate Colegiului de Deputați nr. 4 (Aiud – Ocna Mureș) au votat 22.391 de alegători dintre care cei mai mulți – 622, la Secția nr. 55 (Aiud), iar cei mai puțini – 22, la Secția nr.300 din localitatea Odverem (comuna Lopadea Nouă).

Radu Coclici (USL) a obținut cele mai multe voturi – 9.115, insuficiente însă pentru a câștiga cu o majoritate de peste 50% mandatul de deputat. Cele mai multe voturi – 392, le-a primit în Secția de votare nr. 55 (Aiud), iar cele mai puține – 4, de la locuitorii din comuna Lopadea Nouă, sat Beța.

ELIT

Sorin Bumb (PDL) a fost ales, în total, de 6.126 de votanți. A obținut cele mai multe voturi – 362 de la alegătorii arondați Secției de votare nr.290 (Jidvei, sat Veseuș), iar cele mai puține – 5 voturi, în Secția nr.296, din satul Asînip, comuna Lopadea Nouă. În orașul Ocna Mureș, unde se baza pe simpatizanții care în vară au ales un primar de la PDL, a obținut doar 959 de voturi, cu 911 mai puține decât contracandidatul său de la USL.

Cornel Comșa (PP-DD), câștigătorul mandatului de deputat după redistribuirea națională, a obținut în total 3.920 de voturi. Cele mai multe – 123, în Secția nr. 154 (Ocna Mureș) iar cele mai puține – 2 voturi, în Secția nr. 249, din satul Medveș, comuna Fărău. De remarcat că acesta și-a ”bătut” adversarii de la USL și PDL în zeci de secții de votare. Astfel, față de Radu Coclici a obținut un ”scor” mai bun în 15 secții (diferența cea mai mare de voturi fiind în secțiile 407 – comuna Șona și 301, 302 -comuna Lunca Mureșului), iar față de Sorin Bumb a obținut mai multe voturi în 29 de secții de votare (diferența cea mai mare fiind la secțiile 74 – localitatea Sîncrai și 301, 302 – comuna Lunca Mureșului).

ADEZIUNE PLUS ALBA

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

9 Comentarii

Cristina M 12 decembrie 2012 at 19:47

Daca acest Comsa castiga isi surclasa adversarii in multe zeci de sectii de votare castiga colegiul din prima. Omul a pierdut, a fost al treilea cu un rusinos procent de 17%. Rog redactia Ziarului Unirea sa fie mai atenta la articole si la titulul lor. Nu cred ca vreti sa va prostiti cititorii, chiar daca unele articole sunt platite.

Oarecare 12 decembrie 2012 at 20:04

Cornel Comsa e tanar si ipocrit. Pacat ca s-a invatat mincinos de la inceputul carierei de politician. Cum poti spune ca ai castigat zeci de sectii. Cristina M ai dreptate. Daca a fost cel mai bun in atatea sectii iesea pe primul loc.

Florin Ghersasim 12 decembrie 2012 at 20:19

Penibil articol. Penibil personaj (caci nu poate fi numit politician) Comsa Cornel. Oare prima lege pe care o va promova va fi legata de Elodia, sa mai aiba Dan Diaconescu subiect la nulitatea lui de televiziune?

cogito ergo sum 12 decembrie 2012 at 21:17

citind articolul am inteles ca ppdd-istul Comsa a castigat alegerile cu 68%

Felicitari acestui tanar politician care a castigat cu 68% clasandu-se pe locul 3 🙂

Costel* 13 decembrie 2012 at 17:09

ZeroTv-istul a intrat in Parlament de pe locul 3 cu 17,51% voturi pe colegiu. Un scor de rahat ca si ocosul OTv-ist. Daca facea campanie cu Tolea si cu tomberonul DD-ului poate aduna voturi mai multe.

ulise 13 decembrie 2012 at 9:42

cei care l-ati votat il cunoasteti ? ca daca nu l-ati vazut inca n-o sa-l mai vedeti decat peste 4 ani. Tot de Bumb va rugati sa va rezolve problemele.

un votant 13 decembrie 2012 at 10:32

…iar domnu’Bumb o sa rezolve problemele ca si pana acum,”deloc si pe loc”,du-te ulise vezi ce face penelopa.

Nu a raspuns la celular pentru felicitare 13 decembrie 2012 at 18:36

Cand te gandesti pentru cine mi-am bagat eu nasul ca unii s-al voteze pe colegiul Aiud – Ocna Mures si nici nu raspunde pentru a fi felicitat.Vai Doamne cand te increzi in unii…Mare pacat pentru Sorin Vasile din PP DD -Cugir !

dan 13 decembrie 2012 at 19:18

Comsa este politicianul de cea mai buna calitate din judetul Alba !!desi lumea needucata si neinformata a votat cu turma, fara sa gandeasca , iata ca Dumnezeu a facut minunea de a ajunge in parlament si ,macar, un om de valoare !!Pentru cei care vad tampeniile din PPDD, reale sau nu , ii sfatuiesc sa se uite cu atentie ca la vor gasi multiplicate de 10 ori in usl sau pdl, care fura prin rotatie !!Bine ca ati votat cu analfabetul de nistor , ce sa zic …

Comentariile sunt oprite