Rămâi conectat

Politică Administrație

Colegiul de deputați nr.3: Ioan Fulea, preferatul locuitorilor din Cib

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Potrivit datelor centralizate de Direcția regională de Statistică Alba, în cele 93 de secții de votare arondate Colegiului de Deputați nr. 3 (Cugir – Zlatna) au votat 27.370 de alegători dintre care cei mai mulți – 722, la Secția nr. 412 (Șugag), iar cei mai puțini – 15, la Secția nr.210 din localitatea Răcătău (comuna Blandiana).

Dan Coriolan Simedru (USL) a obținut voturile a 14.457 de alegători, număr care l-a ajutat să obțină fără probleme mandatul de deputat. Acesta a câștigat în 74 de secții de votare, cele mai multe voturi – 470, le-a primit în Secția de votare nr. 142 (Cugir), iar cele mai puține – 6, de la locuitorii din comuna Săliștea, sat Mărgineni. De remarcat că în 3 secții de votare (comunele Almașu Mare, Șibot și Săsciori), acesta a fost întrecut de candidatul PP-DD cu până la 4 voturi.

Ioan Fulea (PDL) a câștigat în 19 secții de votare și a fost ales, în total, de 7.925 de alegători. A obținut cele mai multe voturi – 283 de la alegătorii arondați Secției de votare nr.276 (Ighiu), iar cele mai puține – 1 vot, în Secția de votare nr.370, din localitatea Săliștea-Deal, comuna Săliștea. A fost preferatul locuitorilor din satul Cib unde a obținut mai mult cu 109 voturi față de contracandidatul său de la USL, însă a fost surclasat cu 93 de voturi de către candidatul PP-DD, la Secția de votare nr.143 (Cugir)

Sorin Vasile (PP-DD) a fost cel mai votat dintre toți colegii săi de partid care au aspirat la un fotoliu de deputat – 4.216 voturi. Cele mai multe – 144, le-a obținut în Secția nr. 143 (Cugir) iar cele mai puține – 1 vot, în Secția nr. 369, din satul Mărgineni, comuna Săliștea.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea