Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Codul Fiscal se modifică din nou. ONG-urile care oferă servicii sociale vor putea primi 3,5% din impozitul datorat de persoanele fizice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noi modificări ale Codului fiscal. De data aceasta, pentru a le da microîntreprinderilor posibilitatea să opteze pentru impozitul pe profit și să-și deducă în limita a 20% cheltuielile pentru sponsorizări.

Alte modificări incluse în ordonanța aprobată de guvern vizează finanțarea ONG-urilor care furnizează servicii sociale. Acestea vor putea primi 3,5% din impozitul datorat de persoanele fizice, față de 2% până acum.

Alte modificări se referă la reducerea accizei la carburanți pentru transportatorii de marfă și persoane și la simplificarea procedurilor pentru recuperarea taxei auto.

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, spune că nu sunt excluse și alte modificări ale Codului fiscal.

„Din luna iulie să punem practic spre dezbatere publică, într-un cadru extins, ceea ce propunem noi, iar spre final de an, după ce toate lucrurile sunt clare și înțelese de absolut toți cei din mediul economic și nu numai, să facem o ultimă modificare a Codului fiscal și a celui de procedură fiscală (…) pentru ca toți cei care sunt în economie să aibă acea coerență și predictibilitate”, a declarat ministrul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea