COD PORTOCALIU și COD GALBEN de FURTUNI în ALBA şi alte judeţe din ţară. Averse torențiale și intensificări puternice ale vântului

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare Cod portocaliu și galben de ploi, și intensificări puternice ale vântului care vizează mai multe județe din ţară, până duminică noapte.

În intervalul 17 iulie, ora 14:00 – ora 21:00, în zonele montane, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de peste 20…25 l/mp și izolat 35…45 l/mp.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În Oltenia, local în Transilvania, Maramureș și la munte vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp, dar mai ales prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 40 l/mp și pe arii restrânse, îndeosebi în nordul Olteniei, sud-vestul Transilvaniei și vestul Carpaților Meridionali, 70…90 l/mp.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419