Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

COD GALBEN de vânt puternic și viscol în ALBA, până vineri: Ce zone sunt vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

COD GALBEN de vânt puternic și viscol în ALBA, până vineri: Ce zone sunt vizate

ANM a emis o atenționare Cod Galben de intensificări ale vântului și viscol, valabilă în județul Alba și alte județe din țară de joi, 5 ianuarie, până vineri, 6 ianuarie. 

Potrivit meteorologilor, în perioada 5 ianuarie, ora 02:00 – 5 ianuarie, ora 14:00 este în vigoare un Cod Galben de intensificări ale vântului și viscol în nordul Carpaților Orientali.

În intervalul menționat, în Carpații Orientali și local în Munții Apuseni vântul va avea intensificări, cu viteze de 60…80 km/h, iar îndeosebi în zona înaltă, rafalele vor depăși 100…120 km/h. În grupele nordice ale Carpaților Orientali va fi viscol, iar vizibilitatea se va reduce semnificativ.

Vântul se va intensifica temporar și în nordul Crișanei și în nord-vestul Transilvaniei unde se vor înregistra viteze de 55…60 km/h.

De asemenea, în perioada 5 ianuarie, ora 14:00 – 6 ianuarie, ora 12:00 este în vigoare un Cod Galben de intensificări ale vântului și viscol la altitudini de peste 1700 m.

În intervalul menționat, la munte vântul va avea intensificări, cu viteze de 70…90 km/h, iar în zona înaltă (la peste 1700 m), rafalele vor depăși 100…120 km/h și temporar va ninge viscolit.

Local în Transilvania, temporar vor fi intensificări, cu viteze în general de 55…70 km/h.

Intensificări ale vântului, cu viteze în general de 45…55 km/h, se vor semnala local și în restul teritoriului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea