Rămâi conectat

Curier Județean

Cod galben de ploi și vijelii, până joi seară. Weekend friguros, cu ploi și o temperatură de maxim 13 grade Celsius

Bogdan Presecan

Publicat

în

Meteorologii a emis astăzi o nouă avertizare cod galben de ploi și vijelii, valabilă de mâine 3 aprilie, ora 9 – până 4 aprilie, ora 9: “Va ploua in toata tara. Vor fi mai ales averse, posibil insotite de descarcari electrice si intensificari temporare ale vantului. cantitatile de apa vor cumula local peste 25 l/mp, iar in zona Carpatilor Meridionali se vor depasi 60…70 l/mp”.

Potrivit ISU Alba nu există pentru moment pericol de inundații, cotele apelor priniciplalor râuri aflate sub abservație fiind în cotele de siguranță.

Specialiștii anunță că primăvara se lasă așteptată, iar vremea în județul Alba va fi în continuare rece, în această săptămână. Maximele vor fi de 13 – 14 grade Celsius în zilele următoare și va ploua.

Miercuri, 3 aprilie, termometrul va indica o maximă de 12 grade Celsius, dar va ploua pe parcursul întregii zile.

Joi, 4 aprilie, temperaturile vor fi cuprinse între 2 și 9 grade Celsius, cu ploi.

Vineri, 5 aprilie, se vor înregistra temperaturi curprinse între 7 și 14 grade Celsius, ploile făcându-și prezența numai în a doua parte a zilei.

Weekend -ul va fi unul friguros, cu ploi și o temperatură de maxim 13 grade Celsius.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Drumul judeţean dintre Sălciua de Sus şi Teiuş va fi modernizat. Vor fi lucrări la 7 poduri, se vor amenaja piste de biciclete, iar trecerile de pietoni vor fi semnalizate cu fotovoltaice

Unirea Ziarul

Publicat

în

Drumul judeţean dintre Sălciua de Sus şi Teiuş va fi modernizat. Vor fi lucrări la 7 poduri, se vor amenaja piste de biciclete, iar trecerile de pietoni vor fi semnalizate cu fotovoltaice Reabilitarea și modernizarea drumului județean care pornește de pe Valea Arieșului, din   Sălciua de Sus (DN 75), străbate zona Munților Apuseni și face […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea