COD GALBEN de ninsori însemnate cantitativ și intensificări ale vântului, în Alba și alte 16 județe din țară, vineri, până la ora 15.00

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat, vineri dimineaţă, avertizările de vreme rea pentru următoarele ore. În sudul județului Alba și alte 16 judeţe este cod galben de ninsori însemnate cantitativ, intensificări ale vântului și vreme deosebit de rece, iar în București și alte județe este cod portocaliu de viscol, ninsori abundente şi vizibilitate scăzută.

COD GALBEN 23 martie, orele 09:30 – 15:00

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În cea mai mare parte a Moldovei, în estul Olteniei și local în nordul Munteniei, precum și în zona Munților Banatului, a Carpaților Meridionali și de Curbură va continua să ningă și să se depună strat nou de zăpadă. Vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 45…55 km/h, temporar viscolind și spulberând zăpada. În sudul și în estul Dobrogei precipitațiile vor fi mixte, iar vântul va depăși 60…65 km/h, în special pe litoral.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Vremea se va menține deosebit de rece, iar intensificările vântului vor accentua senzația de frig.

COD PORTOCALIU 23 martie, orele 09:30 – 15:00

În cea mai mare parte a Munteniei și a Dobrogei și în sudul Moldovei va continua să ningă abundent, iar vântul va avea intensificări cu rafale de 50…60 km/h și temporar 65…70 km/h, viscolind și local troienind zăpada și diminuând vizibilitatea.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419