Rămâi conectat

Curier Județean

Cod galben de ninsori în Alba, pentru intervalul 18 ianuarie, ora 18.00 – 19 ianuarie, ora 15.00

Bogdan Presecan

Publicat

în

Potrivit atenționării meteorologice de cod galben, emisă de ANM, în noaptea de vineri spre sâmbătă şi în prima parte a zilei de sâmbătă în județul Alba se vor înregistra precipitații sub formă de ninsoare. Vântul va continua să sufle tare la munte (peste 90 km/h) şi va avea intensificări temporare, cu viteze de 55…60 km/h, viscolind şi spulberând zăpada.

ISU Alba a confirmat faptul că s-a transmis atenţionarea meteorologică de cod galben la toate Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă împreună cu măsurile de prevenire, protecţie şi intervenţie.

Se recomandă tuturor celor care plănuiesc să se deplaseze cu autoturismele în intervalul menționat să aibă mașinile dotate pentru circulația în condiții de iarnă.

Potrivit autorităților județene, cele 17 baze de deszăpezire, dintre care 12 deservesc drumurile naţionale şi 5 cele judeţene, sunt funcţionale şi pregătite să acţioneze pentru îndepărtarea zăpezilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea