Rămâi conectat

Sport

CNS Cetate Deva – Mureşul Vinţu de Jos 0-0 | Remiză pentru Fogoroşi la debutul la noua echipă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Muresul Ludus - Muresul Vintu baraj 68În primul amical pe banca tehnică a noi sale echipe Mureşul Vinţu de Jos, antrenorul Ştefan Fogoroşi a reuşit o remiză în deplasare cu divizionara terţă CNS Cetate Deva, scor 0-0.

La ora actuală după 4 antrenamente ne-am prezentat destul de bine. Mai avem mult de lucru, dar echipa mi-a lăsat o impresie pozitivă, mai ales ca şi organizare. Există potenţial, însă mai avem nevoie de un portar şi de juniori„, a declarat antrenorul Ştefan Fogoroşi.

Nou-promovata a ajuns la un acord cu jucătorii importanţi din lot, precum Stoianof, Bratima, Măd. Popa, care au semnat contractele pentru viitorul sezon, o mutare importantă ţinând cont de numeroasele propuneri.

Mureşul Vinţu: Al. Man (Dalia Sport) – Apetri, Dulap (şi-a rezolvat problemele cu „U” Cluj), Preda, I. Tătar, S. Culda, Bratima, M. Popa, Iacşa, An. Moldovan, Stoianof; au mai intat R. Sârbu, N. Rus, Constantin (junior), Tat; au absentat Roman, Samoilă, Javla, D. Ianc (probleme cu serviciul), A. Ianc, Gavrilă, Albu. Mureşul Vinţu îi mai doreşte pe Buda şi F. Morar (ambii Performanţa Ighiu)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea