Rămâi conectat

Actualitate

CNAIR: Documentaţia privind expertiza tehnică pentru lotul 3 al autostrăzii Orăștie – Sibiu, în valoare de peste 3 milioane de lei, transmisă la ANAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CNAIR a transmis la Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) documentația pentru realizarea expertizei tehnice pentru lotul 3 al Autostrăzii Orăștie-Sibiu, în valoare de peste 3 milioane lei.

”Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că a fost transmisă la ANAP, în vederea validării, documentația de atribuire privind realizarea expertizei tehnice și revizuirea proiectului tehnic pentru finalizarea execuției autostrăzii Sibiu-Orăștie, lotul 3, cuprins între km 43+855 — km 65+965”, se arată în document.

Obiectul contractului va consta în realizarea unei Expertize Tehnice asupra tuturor lucrărilor executate, monitorizarea zonelor cu instabilitate în concordanță cu normele tehnice și legislația în vigoare la data elaborării acestuia, în funcție de situația actuală din șantier, elaborarea Proiectului Tehnic revizuit pentru lucrările necesar a fi realizate pentru finalizarea Autostrăzii Orăștie — Sibiu, lot 3, în baza recomandărilor și soluțiilor formulate în cadrul expertizei tehnice.

De asemenea, se prevede și pregătirea documentației de atribuire a contractului de execuție lucrări și acordarea asistenței necesare Beneficiarului pe durata desfășurării procedurii de achiziție publică și acordarea asistenței tehnice în conformitate cu prevederile Legii 10/1995 privind calitatea în construcții, cu modificările și completările ulterioare, pe perioada de execuție a lucrărilor.

Sursa: agerpres.ro

 

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea