Rămâi conectat

Curier Județean

CNADR: Între 22 și 25 aprilie, un transport agabaritic va traversa județul Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunţat că între 22 şi 25 aprilie, o societate comercială va efectua un transport agabaritic de la București spre Punctul de trecere al frontierei Borș. Convoiul va traversa și județul Alba.

Traseul transportului agabaritic în județul nostru este: Sebeş ÷ Intersecţie DN1- Varianta Ocolitoare Alba Iulia; DN Varianta Ocolitoare Alba Iulia: Intersecţie DN1 – DN Varianta Ocolitoare Alba Iulia ÷ Intersecţia DN Varianta Ocolitoare Alba Iulia -DN; DN1:Intersecţie DN Varianta Ocolitoare Alba Iulia -DN1 ÷ Aiud ÷ Intersecţie DN1 – Autostrada A3.

Conform prevederilor Autorizaţiei Speciale de Transport (AST), convoiul va fi însoţit de două vehicule autorizate şi de un echipaj ale poliţiei rutiere.

Având în vedere faptul că acest transport va ocupa întreaga parte carosabilă, rugăm participanţii la trafic să respecte indicaţiile repezentanţilor poliţiei rutiere astfel încât să nu se producă blocaje în trafic şi, în măsura în care este posibil, să evite utilizarea rutei pe care se va deplasa convoiul„, transmite CNADNR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ADMITERE jandarmi 2024: Jandarmeria Alba recrutează candidați pentru Școlile de Subofițeri din Drăgășani și Fălticeni. Condiţii şi acte necesare la înscriere

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE jandarmi 2024: Jandarmeria Alba recrutează candidați pentru Școlile de Subofițeri din Drăgășani și Fălticeni. Condiţii şi acte necesare la înscriere În perioada 24 aprilie – 14 mai a.c., Jandarmeria Alba desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română. La școlile militare de subofițeri de jandarmi „Gr. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea