Rămâi conectat

Actualitate

CNADNR verifică starea drumului în vederea deschiderii tronsonului Rânca – Sebeş, de pe Transalpina

Ziarul Unirea

Publicat

în

O echipa a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România verifică astăzi traseul Transalpina în vederea deschiderii oficiale a celei mai înalte şosele din România. Deşi data la care sectorul ar fi trebuit redeschis circulaţiei publice a fost 1 iunie, oficialităţile au amânat acest termen, în principal din cauza faptului că la altitudini înalte şoseaua era încă acoperită de zăpadă.

Transalpina (DN 67C) ar putea fi deschis circulaţiei în totalitate, în perioada următoare. Reprezentanții Secției Naționale de Drumuri Gorj și Inspectoratului Județean de Poliție au anunţă că până în zona Rânca (la km 38) circulația se desfășoară în condiții normale. Doar după zona Rânca, pe sectorul de drum la altitudine mare mai erau porţiuni acoperite de zăpadă, potrivit reprezentanţilor Secţiei Drumuri Naţionale Alba.

Drumul este însă în regim de şantier, nu are parapeţi în special în zona cea mai periculoasă şi şoferii care-şi testează priceperea pe aceste serpentine riscă amenzi grele şi chiar reţinerea permisului.

Sursa: romaniatv.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea