Clubul Sportiv ”Universitatea” Alba Iulia primește încă 100.000 de lei de la Consiliul Local

sedinta cl alba iulia1Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat, în ședința de vineri, alocarea sumei de 100.000 de lei pentru Clubul Sportiv ”Universitatea Alba Iulia”, pentru susținerea activității competiționale în anul 2014.

Decizia s-a luat în urma solicitării făcute de reprezentanții clubului, care au arătat că acesta este angrenat în competiții de baschet feminin, atât pe plan intern (în Liga Națională de Baschet Feminin unde are ca obiectiv accederea între primele 2 formații din țară, la finalul campionatului), cât și pe plan internațional (unde participă, pentru al doilea an consecutiv, în Liga Europei Centrale).

Menționăm că echipa de baschet din Alba Iulia a mai primit, în luna mai a.c., suma de 300.000 de lei, de la administrația locală. La acea dată conducerea clubului a precizat că suma necesară desfăşurării în bune condiţii a activităţilor sportive, până la sfârşitul sezonului din acest an, este de 600.000 lei.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

5 Comentarii

ion 28 noiembrie 2014 at 22:27

ba consilierilor lu pesgte prajit, de ce nu ati mai pus un zero si rezolvati din prima problema la baschetul asta traditional din alba? ce tot o fragmentati atata?

gheo 29 noiembrie 2014 at 20:24

bani risipiti ….in toata tara sunt 2, 3 echipe restul fac miscare ..cand nu or mai fi bani, cat de curand o sa dispara si alba iulia de pe harta baschetului romansc as cum a aparut din nimic …

pilu 29 noiembrie 2014 at 21:06

Mai bine ii dadeati la echipele de juniori, dar Universitatea nu are asa ceva.

Bogdan 30 noiembrie 2014 at 9:05

Mai documentează-te Pilu

LIVEZILE 29 noiembrie 2014 at 22:47

Bravo acestor oameni deosebiti, ma refer la Consililiul Local. Avem si noi o echipa deosebita si merita investitii ! Fraierii de dupa monitor oare au habar de sport, de cum se face performanta?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...