Clubul LEO Alba Iulia Fortress, alături de Robert, băiețelul cu leucemie. Proiect pentru strângere de donații, de 1 Decembrie

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Clubul LEO Alba Iulia Fortress va participa la evenimentele organizate cu ocazia zilei de 1 Decembrie prin intermediul proiectului “VINo să încălzești un suflet”.

Membrii clubului vor avea amplasat un cort în Cetate, unde îi vor aștepta atât pe locuitorii orașului nostru, cât și pe turiștii care serbeaza Marea Unire în Alba Iulia în anul Centenar, să servească un pahar de vin fiert, ceai sau ciocolata caldă, acest lucru fiind posibil în schimbul unei donații. Cei care abia așteaptă sa își decoreze bradul de Crăciun vor avea ocazia să găsească tot la standul nostru globuri de sticla pictate manual de copiii de la Centrul școlar de educație incluziva din oraș.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Banii strânși din donațiile oferite se vor îndrepta înspre un caz umanitar din orașul nostru. Mai exact, înspre Robert Roman, un băiețel în vârstă de 13 ani. El locuiește în Alba Iulia, România și a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica. Acesta este elev la Școala Gimnaziala ,, Ion Agârbiceanu”.

Tot la standul nostru, doritorii vor avea posibilitatea să doneze si pentru proiectul,, 100 de instrumente pentru 100 de ani de Romania” prin care se urmărește strângerea de bani pentru a putea fi cumpărate instrumente pentru copiii de la liceul de arte din oraș.

Vă așteptăm, așadar, în număr cât mai mare la cortul clubului nostru începând cu data de vineri, 30.11.2018 până sâmbătă 01.12.2018 atât pentru o băutură caldă, cât și pentru a contribui la ajutorul celor aflațîn nevoie!

Clubul LEO Alba Iulia Fortress

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419