Club Stage: Superconcert cu Alex Velea

Vineri, 30 martie 2012, agitaţie şi animaţie mare în Club Stage. Alex Velea, unul dintre cei mai în vogă artişti ai momentului şi cel mai sexy bărbat, aşa după cum a fost desemnat în 2011 de femeile din România a concertat la Alba Iulia în faţa  a  peste 350 de albaiulieni . Acesta şi-a făcut apariţia pe scenă în jurul orei 1:00 alături de frumoasa sa trupă de dansatori salutându-i cordial pe cei prezenţi şi fiind de-a dreptul încântat de atmosfera destinsă din club. Publicul numeros s-a lăsat purtat de val, fredonând la unison cele mai cunoscute piese ale artistului, hituri precum „Don’t Say It’s Over”, „Yamasha” sau „Secret Discret” . A fost, aşadar, o seară pe cinste, cu un artist de primă mână, frumos, talentat, atrăgător şi cu o voce de excepţie care, prin prestaţia scenică a reuşit să le dea pe spate pe multe dintre albaiuliencele prezente în Club Stage.  Distracţia a continuat până înspre dimineaţă iar atmosfera a fost întreţinută de Mc Tudor Man şi Dj Mortpheus.

  Evenimentul a fost organizat de Fundaţia Comunitară Alba şi Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu Clubul Stage.

INFORMARE COVID-19

Menţionăm că un număr de 10 tineri au beneficiat de invitaţii oferite de Ziarul Unirea ca urmare a unui concurs organizat de noi, iar alţii 100 din partea Primăriei municipiului Alba Iulia şi 50 din partea Casei de Clutură a Sindicatelor.(A.M.)

 

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...