Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Clement Negruț: ”PMP dorește să devină o alternativă politică la PNL și PSD”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partidul Mișcarea Populară continuă să fie o surpriză pe scena politică din România. În primul rând însă dorim să  devenim alternativa politică la PNL și PSD, o alternativă corectă și dorită de români, cărora să le arătăm că în țara lor se poate să fie și altfel decât până acum. Pentru mine a fost o mare bucurie să văd cât de mulți tineri și oameni care nu au mai făcut politică ni s-au alăturat aici în județul Alba și au luptat pentru idealurile PMP.

Am reușit într-un timp scurt să punem la punct o structură bine închegată cu care am obținut rezultate mulțumitoare la alegerile locale.

Nu ne-am oprit aici și am avut un moment deosebit de important prin fuziunea cu UNPR, care a însemnat o creștere semnificativă din multe puncte de vedere. În momentul de față avem 84 de consilieri locali, 7 viceprimari, 2 consilieri județeni și un primar. Colegii din UNPR s-au alăturat PMP cu  32 de consilieri și 4 viceprimari în județul Alba.

Poziția pe care am ajuns ne determină să luptăm și mai mult și să ne apropiem de momentul în care vom avea puterea să determinăm acea schimbare de care are nevoie această țară. Vă așteptăm în continuare alături de noi, pe toți cei care doriți să vă implicați în această luptă pentru o Românie mai bună!

Deputat Clement Negruț, președinte PMP Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea