Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț: PMP – cea mai bună mișcare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Suntem tot mai aproape de alegerile parlamentare din decembrie. Deja vedem valul de măsuri populiste la care apelează cu disperare cei care vor să-i amăgească din nou pe români. Vedem că și cei mai tehnocrați dintre miniștrii actualului Guvern își dau pe față arama politică, în frunte cu premierul.

Clement NegrutChiar și președintele țării pare că a prins glas pe măsură ce ne apropiem de data de 11 decembrie. Partidul Mișcarea Populară rămâne însă constant și este la fel de activ ca și până acum. Pe noi ne interesează binele acestei țări, încă de la înregistrarea noastră ca partid politic și ne-am afirmat ca promotori ai respecrării statului de drept, a democrației. Pe fondul degradării spațiului politic, pe fondul minciunilor și a demagogiei prezente în ograda partidelor care se pretind a fi cele mai importante (mai mult ca număr de membrii) suntem convinși că PMP a devenit alternativa politică viabilă, o alternativă corectă și dorită de români, cărora vrem să le arătăm că în țara lor se poate să fie și altfel decât până acum. Pentru mine a fost o mare bucurie să văd cât de mulți tineri și oameni care nu au mai făcut politică ni s-au alăturat aici în județul Alba și luptă pentru idealurile PMP.

La nivelul județului Alba, dar și la nivel național am reușit să punem la punct o structură bine închegată. Fuziunea cu UNPR a însemnat o creștere semnificativă din multe puncte de vedere. În momentul de față, în Alba, avem 85 de consilieri locali, 2 consilieri județeni, 6 viceprimari și un primar. Suntem o forță politică importantă în județul Alba și urmărim promovarea tinerilor. 70% din candidații nostri la alegerile locale au fost tineri, mulți dintre ei azi ne reprezintă în Consiliile Locale; avem cel mai tânăr viceprimar din județul Alba la Mogoș pe domnul Cristea Viorel Cristian. Poziția pe care am ajuns ne determină să luptăm și mai mult și să ne apropiem de momentul în care vom avea puterea să determinăm acea schimbare de care are nevoie această țară.

În Mișcarea Populară dorim să depășim deficitul democratic actual: politicieni cu educație precară, care guvernează fără controlul cetățenilor harnici, onești dar decepționați. În momentul de față, Partidul Mișcarea Populară are un plan concret și viabil de aducere a României pe drumul cel bun.

Îi așteptăm alături de noi pe toți cei care vor să miște lucrurile spre bine în țara aceasta. Contează efortul fiecăruia dintre noi pentru a schimba în bine soarta României. Veniți alături de noi și veți vedea că PMP este cea mai bună mișcare!

Preşedinte PMP Alba, deputat Clement Negruţ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului USR Poiana Vadului are deosebita plăcere de a vă prezenta candidatul pentru funcția de primar, domnul Dragomir Avram. Cu o experiență de peste 20 de ani în serviciul comunității, atât ca poștaș, cât și ca viceprimar, Dragomir […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea