Clement Negruț: PMP – cea mai bună mișcare

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Suntem tot mai aproape de alegerile parlamentare din decembrie. Deja vedem valul de măsuri populiste la care apelează cu disperare cei care vor să-i amăgească din nou pe români. Vedem că și cei mai tehnocrați dintre miniștrii actualului Guvern își dau pe față arama politică, în frunte cu premierul.

Clement Negrut Chiar și președintele țării pare că a prins glas pe măsură ce ne apropiem de data de 11 decembrie. Partidul Mișcarea Populară rămâne însă constant și este la fel de activ ca și până acum. Pe noi ne interesează binele acestei țări, încă de la înregistrarea noastră ca partid politic și ne-am afirmat ca promotori ai respecrării statului de drept, a democrației. Pe fondul degradării spațiului politic, pe fondul minciunilor și a demagogiei prezente în ograda partidelor care se pretind a fi cele mai importante (mai mult ca număr de membrii) suntem convinși că PMP a devenit alternativa politică viabilă, o alternativă corectă și dorită de români, cărora vrem să le arătăm că în țara lor se poate să fie și altfel decât până acum. Pentru mine a fost o mare bucurie să văd cât de mulți tineri și oameni care nu au mai făcut politică ni s-au alăturat aici în județul Alba și luptă pentru idealurile PMP.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La nivelul județului Alba, dar și la nivel național am reușit să punem la punct o structură bine închegată. Fuziunea cu UNPR a însemnat o creștere semnificativă din multe puncte de vedere. În momentul de față, în Alba, avem 85 de consilieri locali, 2 consilieri județeni, 6 viceprimari și un primar. Suntem o forță politică importantă în județul Alba și urmărim promovarea tinerilor. 70% din candidații nostri la alegerile locale au fost tineri, mulți dintre ei azi ne reprezintă în Consiliile Locale; avem cel mai tânăr viceprimar din județul Alba la Mogoș pe domnul Cristea Viorel Cristian. Poziția pe care am ajuns ne determină să luptăm și mai mult și să ne apropiem de momentul în care vom avea puterea să determinăm acea schimbare de care are nevoie această țară.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În Mișcarea Populară dorim să depășim deficitul democratic actual: politicieni cu educație precară, care guvernează fără controlul cetățenilor harnici, onești dar decepționați. În momentul de față, Partidul Mișcarea Populară are un plan concret și viabil de aducere a României pe drumul cel bun.

Îi așteptăm alături de noi pe toți cei care vor să miște lucrurile spre bine în țara aceasta. Contează efortul fiecăruia dintre noi pentru a schimba în bine soarta României. Veniți alături de noi și veți vedea că PMP este cea mai bună mișcare!

Preşedinte PMP Alba, deputat Clement Negruţ

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

12 Comentarii

axinte 28 octombrie 2016 at 19:24

… va propun sa reluam discutia despre ce si cum, dupa alegerile din 11 Decembrie…chiar astept cu mare drag,…

apoliticul 28 octombrie 2016 at 19:27

Tu chiar crezi ca mai prinzi un loc in parlament ?
Eu zic ca o sa ramai la nivelul declaratiilor in ziarul Unirea si atit.

Unul 29 octombrie 2016 at 15:14

Am vazut Negrutiule, am vazut cea mai „buna miscare”, in anturajul lui Basescu, atunci cand Elena Udrea, a inceput sa danseze „din buric”!

Schepsis 29 octombrie 2016 at 16:51

PMP- cea mai bună mişcare ?
Bă Negrţiule, chiar nu ţi-e ruşine ? Câtă impertinenţă …
Iaţi-l bă mai bine pe borfaşul ăla al tău de preşedinte şi mişcaţi-vă definitiv din viaţa politică. Asta ar fi cea mai bună mişcare, nenorocitilor.

sebesan 29 octombrie 2016 at 21:08

ce-ai facut tu pt.Sebes?

Elena din Troia 30 octombrie 2016 at 10:56

Publicitate electorala. Sunteti buni, dar nu va frecventeaza nimeni! In schimb, la vecini, Marele blond-al micilor proiecte si marilor indemnizatii s-a scos. Senatorul care vorbeste cu fotoliile – ramane pe maine ce nu am putut dezbate azi, s-a scos si el. „Succesuri” !!!!

Caragiale 31 octombrie 2016 at 14:17

…cam incoerent. Si cam…necitit ! Realizari-nula, gargara-cat cuprinde. De restul…pufuleti ! Circ ieftin, de marginea clasamentului. Marginea …de jos. Cat mai multe…succesuri si cat mai putine esece ! Ca sa fie bine,sa nu fie rau ! Joc de glezna. ca s-ar putea sa jucati la…matineu :)) Si…sa ne fie dor de voi!

Aleehap 31 octombrie 2016 at 20:04

Asta cu “circ ieftin” e bună rău nenea @ Iancule (Caragiale). De altfel nici nu-i de mirare, atâta vreme cât numitul Clementino are un mentor în ale circului de prima mână : pe însăşi întâiul circar al ţării, clovn de clovn cu acte în regulă, măscărici în toată splendoarea lui, specialist în spectacole de doi bani, borfăşărie de mahala şi hăhăituri, nimeni altul decât chiar Băsălică – Pîrţ Pîrţ, preşedintele de onoare al partidului !
Şi când te gândeşti nene Iancule că timp de zece ani au fost destui prostovani care erau în stare să-şi rupă cămeşile pe aici pe forum pentru derbedeu … (se ştiu ei care-s …)

Raba 31 octombrie 2016 at 15:23

Hai la Sebes cu Miscarea
Si OPRESTE POLUAREA ?

No, cand vii ?

N:N 31 octombrie 2016 at 17:56

imi pare rau ca am votat PDL cand Negrut a iesit deputat de Blaj- Sebes… Nu merira si nici nu merita sa mai fie deputat…. NU TE VOTEZ; D_LE NEGRUT::: SI NICI PMP:::

Savinescu 1 noiembrie 2016 at 15:35

Citez din Negrut: „…..deficitul democratic actual: politicieni cu educație precară….”. Mda, corect spus si recunoscut….

Unul 1 noiembrie 2016 at 18:31

Apropo Negrutiule, in numai unul dintre dosarele in care ii cercetata Elena Udrea, prejudiciul depaseste 15.000.000€!

Comentariile sunt oprite