Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Clement Negruț: Congresul Mișcării Populare s-a bucurat de succes pe toate planurile. Mulțumesc celor 107 de delegați din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mișcarea Populară a trecut din data de 24 octombrie la un nou nivel. Suntem un partid tânăr, un prtid dinamic, un partid viu, cu o imagine nouă. Congresul din data de 24 octombrie 2015 va rămâne fără îndoială punctat clar în istoria pe care o scrie această formațiune ce aduce un nou suflu în politica românească.

Basescu si Negrut03Congresul Mișcării Populare de la București s-a bucurat de succes pe toate planurile. Am văzut o mobilizare excelentă a tuturor membrilor noștri. Am urmat parcursul firesc și îl avem ca președinte al partidului de astăzi pe Traian Băsescu, cel căruia Mișcarea Populară îi datorează existența. Vreau să le mulțumesc tuturor celor 107 delegați din județul Alba care au fost prezenți la București și care au aratăt că organizația noastră este una puternică și compusă din oameni care fac politică după cele mai sănătoase principii.

Continui lupta mea în Mișcarea Populară ca vicepreședinte la nivel național, bucurându-mă să fac parte dintr-o echipă de oameni devotați principiilor dreptei, avându-l ca lider pe Traian Băsescu.

Îi așteptăm în rândurile Mișcării Populare pe toți cei care simt ca noi și au rămas băsiști, pe toți cei care au rămas fideli lui Traian Băsescu. Veniți să luptăm pentru o Românie curată, o Românie frumoasă așa cum ne dorim cu toții. (V.N.)

Președinte PMP Alba, deputat Clement Negruț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea