Rămâi conectat

Ştirea zilei

Claudiu Iulian Popa, şmecherul de Apuseni, condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare în cel de-al doilea dosar penal de ultraj

Bogdan Presecan

Publicat

în

Claudiu Iulian Popa, supranumit şi şmecherul de Apuseni, a fost condamnat de judecătorii de la Curtea de Apel Alba Iulia cu pedeapsa de 6 luni de închisoare, cu suspendarea executării, într-un dosar penal în care a fost trimis în judecată sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Judecătoria Câmpeni Sentinţa a pronunţat în 29 februarie 2012 o sentinţă în această speţă, prin care îl obliga pe Claudiu să plătească o amendă penală de 3.000 de lei şi să achite daune morale în valoare de 6.000 lei şi 600 lei daune materiale către partea vătămată Andrei Brujan, dar şi cheltuieli judiciare în favoarea statului în cuantum de 2.100 lei.

În urma sentinţei Curţii de Apel Alba, dacă timp de  2 ani şi 6 luni inculpatul mai săvârşeşte vreo faptă penală, suspendarea celor 6 luni va fi anulată iar Claudiu Popa va merge la închisoare. Incilpatul a formulat, deja, contestaţie în anulare la sentinţa definitivă a Curţii de Apel, ce se va judeca în 24 septembrie 2012.

Într-un alt dosar cu acelaşi obiect tânărul a reuşit să scape fără pedeapsă, după ce în vara anului 2011 Tribunalul Alba a dispus achitarea lui. Sentinţa a devenit definitivă după ce Curtea de Apel Alba Iulia a respins, în octombrie 2011, apelul procurorilor.

Recunoscut în zona Munţilor Apuseni ca un băiat de bani gata, fiind fiul unui om de afaceri din Albac, cu investiţii în domeniul turismului, Claudiu Popa are de dat socoteală şi într-un al treilea dosar penal, aflat tot pe rolul Judecătoriei Câmpeni, în care este judecat pentru înşelăciune. În acest dosar el a petrecut două luni după gratii în perioada iulie – septembrie 2011, fiind arestat pentru că a folosit dispozitive în obţinerea de câştiguri ilegale de la jocuri electronice. Procesul a început în septembrie 2011 la Judecătoria Câmpeni şi se află acum în faza realizării unei expertize.

sursa foto: facebook

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea