Rămâi conectat

Actualitate

Clasa pregătitoare: Pentru ce unităţi de învăţământ pot opta părinţii în a doua etapă

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În a doua etapă de înscriere la clasa pregătitoare au rămas libere 1.623 de locuri la unităţile de învăţământ din judeţul Alba dintre care 146 sunt disponibile la şcolile din Alba Iulia. În judeţ sunt locuri disponibile la clasele de limba româna, maghiară şi germană, iar în municipiul Alba Iulia copii nu se pot înscrie la şcoala cu program de limba germană aceste locuri fiind alocate doar în Sebeş şi Petreşti.

Prima etapă de înscriere s-a încheiat în 29 aprilie şi s-au înscris 2.683 de elevi din judeţul Alba, iar în a doua etapă părinţii au la dispoziţie 1.507 locuri la limba română, 73 locuri pentru limba maghiară şi 11 locuri pentru clasele de germană. A doua etapă de înscriere în clasa pregătitoare se desfășoară în perioada 8 – 17 mai.

„Niciun copil nu va rămâne  neşcolarizat, se vor găsi soluţii pentru ca fiecare să urmeze cursurile clasei pregătitoare” asigură Marcela Dărămuş, inspector şcolar general adjunt.

Vezi aici care sunt şcolile unde îţi poţi înscrie copilul în această etapă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea