Rămâi conectat

Politică Administrație

CJ Alba alocă 300.000 de lei pentru organizarea manifestațiilor de Ziua Națională a României. Joi, ședință de consiliu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consiliul Județean Alba propune alocarea unui buget de 300.000 de lei pentru organizarea manifestațiilor dedicate Zilei Naționale a României la Alba Iulia.

Proiectul de hotătâre urmează să fie supus votului aleșilor, în ședința de consiliu ce va avea loc miercuri, 19 noiembrie, de la ora 11.00.

Lista cu proiectele de pe ordinea de z:

  1. Proiect de hotărâre pentru prelungirea aplicării prevederilor Hotararii Consiliului Judetean Alba nr. 241/2011 privind darea in administrare Agentiei Nationale Antidrog a bunului – spatiu in suprafata utila totala de 154 mp, situat la etajul 1 al Corpului de cladire “A”, apartinator imobilului din Municipiul Alba Iulia, Str. Unirii nr. 1-3, proprietate publica a Judetului Alba.
  2.  Proiect de hotărâre pentru aprobarea Programului activitatilor omagiale dedicate Zilei Nationale a Romaniei – 1 Decembrie 2014, ce propune alocarea a 300.000 de lei pentru organizarea manifestațiilor.
  3. Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei, Statului de functii si a Regulamentului de organizare si functionare ale Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Alba.
  4. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2014 al Societatii Comerciale APA-CTTA S.A. Alba.
  5. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotararii Consiliului Judetean Alba nr. 4/ 2007 privind stabilirea indemnizatiilor de hrana pentru membrii Salvamont Alba.

Suplimentar pe ordinea de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind stabilirea destinatiei imobilului situat in Sîncrai, Str. Andrei Muresanu nr. 100, Municipiul Aiud, Judetul Alba, reabilitat si restaurat.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea efectuarii de catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Alba a unor lucrari de reparatii pentru amenajarea imobilului din Municipiul Alba Iulia, Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 68, proprietate publica a Judetului Alba, aflata in administrarea acestei institutii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea