// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Circulația rutieră pe Podul Vezii din Blaj, închisă săptămâna viitoare, între orele 9:00 și 13:00

Circulația rutieră pe Podul Vezii din Blaj, aflat în reabilitare, va fi închisă de luni, 30 iulie, până vineri, 3 august 2018, în fiecare zi, între orele 9:00 și 13:00.

Motivul este dat de  necesitatea efectuării unor lucrări de ridicare a podului, informează administrația publică blăjeană. În acest interval de timp, accesul autovehiculelor în cartierele Veza, Berc, Ciufud și Tiur se poate face pe la Mănărade, cea mai apropiată rută ocolitoare. Pe durata lucrărilor de ridicare a podului Vezii, accesul pietonal este permis.

În acest moment, pe Podul Vezii (foto), circulația se desfășoară, alternativ, pe un singur sens. Reabilitarea Podului Vezii din Blaj, investiție absolut necesară din cauza stării de degradare avansată a acestuia, a început în primăvară, autoritățile locale sperând ca până la sfârșitul anului partea de suprafață, ce ține de infrastructura rutieră și pietonală, să fie finalizată.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419