Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Circulația rutieră pe Podul Vezii din Blaj, închisă săptămâna viitoare, între orele 9:00 și 13:00

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Circulația rutieră pe Podul Vezii din Blaj, aflat în reabilitare, va fi închisă de luni, 30 iulie, până vineri, 3 august 2018, în fiecare zi, între orele 9:00 și 13:00.

Motivul este dat de  necesitatea efectuării unor lucrări de ridicare a podului, informează administrația publică blăjeană. În acest interval de timp, accesul autovehiculelor în cartierele Veza, Berc, Ciufud și Tiur se poate face pe la Mănărade, cea mai apropiată rută ocolitoare. Pe durata lucrărilor de ridicare a podului Vezii, accesul pietonal este permis.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În acest moment, pe Podul Vezii (foto), circulația se desfășoară, alternativ, pe un singur sens. Reabilitarea Podului Vezii din Blaj, investiție absolut necesară din cauza stării de degradare avansată a acestuia, a început în primăvară, autoritățile locale sperând ca până la sfârșitul anului partea de suprafață, ce ține de infrastructura rutieră și pietonală, să fie finalizată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea