Rămâi conectat

Ştirea zilei

Circulața rutieră rămâne încă deschisă pe Transfăgărășan: Închiderea, amanată datorită vremii bune

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circulața rutieră rămâne încă deschisă pe Transfăgărășan: Închiderea, amanată datorită vremii bune

Stabilită pe 20 octombrie, închiderea circulației pe Transfăgărăşan, între Piscu Negru şi Bâlea Cascadă, a fost amânată pentru că vremea este încă blândă.

Comisia de Revizuire Specială din cadrul CNAIR s-a întrunit pentru a analiza închiderea circulaţiei pe Transfăgărăşan şi a decis amânarea termenului de 20 octombrie, având în vedere condiţiile meteorologice favorabile din prezent.

Normativul privind circulaţia rutieră pe drumurile montane, DN 7C şi DN 67C, prevede închiderea circulaţiei pe Transfăgărăşan, începând cu data de 20 octombrie.

Iarna, când condiţiile meteo nu permit circulaţia rutieră în condiţii de siguranţă, traficul este interzis pe Transfăgărăşan între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă.

De asemenea, comisia întrunită pentru analiza viabilitatea circulaţiei pe Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, a decis menţinerea închiderii traficului pentru toate categoriile de autovehicule pe acest tronson de drum montan. Aici, închiderea circulaţiei s-a decis pentru siguranţa participanţilor la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în această zonă.

Sursa: mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | O elevă de clasa a II-a la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Abrud a câștigat premiul I la Festivalul Național de Folclor din Orăștie

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | O elevă de clasa a II-a la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Abrud a câștigat premiul I la Festivalul Național de Folclor din Orăștie La doar 9 ani, Daiana Narița, reprezentantă a Țării Moților, elevă a Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Abrud și membră a Ansamblului Folcloric „Aurarii” din comuna Bucium, coordonată de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea