Cine ,,intră” în Consiliul Local Alba Iulia. Marii CÂȘTIGĂTORI și PERDANȚI ai alegerilor locale 2020

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Desigur, dacă este analizăm din punct de vederere al candidaturii la funcția de primar al municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa este marele câștigător, iar Paul Voicu, politicianul care a pierdut în mod neașteptat alegerile. Dar, întrucât lucrurile în ceea ce privește funcția de primar sunt cât se poate de clare, acum, la fel de important este Consiliul Local.

Din rezultatele parțiale provizorii, se pare că în Consiliul Local Alba Iulia vor intra doar 3 partide și un independent. Este vorba de PNL, USR-PLUS, PSD și candidatul Independent Paul Florea.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Marele câștigător al alegerilor locale din Alba Iulia în ce privește Consiliul Local este tânărul de numai 25 de ani Paul Victor Florea, care a reușit să facă o surpriză frumoasă, care cel mai probabil va intra în Consiliul Local.

Marele învins al alegerilor locale de la Alba Iulia este Mircea Trifu și partidul ANA, care ratează la ,,mustață” intrarea în Consiliul Local cu circa 0,3%.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Berserker 28 septembrie 2020 at 9:38

Paul Florea este, fara discutie, un castigator. Si albaiulienii: l-au lasat „la vatra” pe semiarticulatul Trifu, preferandu-l pe tanarul cu capacitati mult superioare. Bravo lui si bravo lor.
Un alt castig: ALDE n-a prins CL – e timpul ca batranii interlopi, odraslele lor si followerii acestora sa-si vada de pensie, de afaceri – cat le-or mai avea – si, in general, sa fie recunoscatori pentru termenele de prescriptie atat de relaxate.

Comentariile sunt oprite