Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cine ,,intră” în Consiliul Local Alba Iulia. Marii CÂȘTIGĂTORI și PERDANȚI ai alegerilor locale 2020

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Desigur, dacă este analizăm din punct de vederere al candidaturii la funcția de primar al municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa este marele câștigător, iar Paul Voicu, politicianul care a pierdut în mod neașteptat alegerile. Dar, întrucât lucrurile în ceea ce privește funcția de primar sunt cât se poate de clare, acum, la fel de important este Consiliul Local.

Din rezultatele parțiale provizorii, se pare că în Consiliul Local Alba Iulia vor intra doar 3 partide și un independent. Este vorba de PNL, USR-PLUS, PSD și candidatul Independent Paul Florea.

Marele câștigător al alegerilor locale din Alba Iulia în ce privește Consiliul Local este tânărul de numai 25 de ani Paul Victor Florea, care a reușit să facă o surpriză frumoasă, care cel mai probabil va intra în Consiliul Local.

Marele învins al alegerilor locale de la Alba Iulia este Mircea Trifu și partidul ANA, care ratează la ,,mustață” intrarea în Consiliul Local cu circa 0,3%.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea