Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cine este noul director al Casei Județene de Pensii Alba, după demisia lui Alexandru Retegan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Cine este noul director al Casei Județene de Pensii Alba, după demisia lui Alexandru Retegan

Începând de miercuri, 11 martie 2020, Casa Județeană de Pensii Alba are un nou director executiv, în persoana Cornelei Miclea, care a deținut până la această numire, funcția de inspector superior în cadrul Compartimentului Pensii Internaționale.

Astfel, Cornela Miclea îi va lua locul „veșnicului” Alexandru Retegan, care a demisionat la începutul lunii februarie de la Casa Județeană de Pensii Alba, aflându-ze în preaviz până în data de 7 martie.

Noul director al CJP Alba, Cornelia Miclea, a absolvit Facultatea de Științe Economice a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și lucrează ca funcționar public la Casa de Pensii de 14 ani, din anul 2006. Aceasta este membră PNL, este căsătorită și are doi băieți.

Va avea o misiune destul de dificilă, în ceea ce privește soluționarea dosarelor pensionarilor din județ, care sunt nerăbdători să-și primească pensiile recalculate. Casa Județeană de Pensii Alba ocupă ultimul loc în țară la acest capitol.

Sursă foto: Facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea