Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cine este Alexandru Pârgaru, „copilul de diamant” din Alba, concurent la Românii au Talent: Are aproape 30 de ani şi o poveste de viaţă impresionantă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cine este Alexandru Pârgaru, „copilul de diamant” din Alba, concurent la Românii au Talent: Are aproape 30 de ani şi o poveste de viaţă impresionantă

Alexandru Pârgaru, concurentul de la „Românii au talent” care a încercat vineri seară să impresioneze cu prestaţia sa, are aproape 30 de ani şi o poveste de viaţă impresionantă, după ce în copilărie a fost diagnosticat cu o tumoră la nivelul sistemului nervos.

Alexandru Pârgaru s-a născut în anul 1992. Părinţii acestuia erau destul de îngrijoraţi când acesta avea vârsta de 2 ani şi abia vorbea cu ei. Totul continuă treptat următorii ani, iar povestea devine interesantă prin faptul că la un moment dat a început să spună că diferite sunete au culori aparte, unele erau verzi, altele albastre.

Pe la vârsta de 5 ani, părinţii au sesizat că fiul lor, Alexandru Pârgaru, avea un corp firav şi încă nu dăduse semne evidente de creştere, conform BZI.

Părinţii l-au dus la un consult medical, iar după examinările făcute s-a observat că acesta prezintă la nivelul sistemului nervos, o tumoră. Diagnosticul pus de către specialişti a fost craniofaringiom adamantinomatos. La vârsta de 7 ani avea să fie operat în cadrul Clinicii de neurochirurgie din Cluj Napoca. În timpul operaţiei s-a observat că tumora era calcifiată (întărită), iar extracţia sa a fost declarată un succes absolut. Regulat, de atunci, are parte de consultaţii, iar spre fericirea tuturor, nu apare niciun semn de revenire.

CITEȘTE ȘI: „Românii au talent”, în atenția CNA, după episodul cu albaiulianul Alexandru Pârgaru. Emisiunea riscă amenzi uriașe

La vârsta de 10 ani deja era foarte cunoscut prin ţară pentru vocabularul dezvoltat şi impresiona lumea din jur prin felul său foarte matur de a vedea lumea, unii spunând că vorbeşte ca un bătrân înţelept ce a primit un corp tânăr. Părinţii l-au plimbat de la un psiholog la altul, pentru a putea înţelege ce se întâmplă cu fiul lor, iar răspunsul pe care l-au primit de fiecare dată este că fiul lor este complet sănătos, iar inteligenţa sa este una peste medie. Alexandru a fost atras de artă, asemeni părinţilor săi, dar şi de poezie şi muzică. Alexandru Pârgaru a devenit viral în urmă cu ceva timp pe platforme precum 9gag şi Facebook cu nişte secvenţe din interviurile pe care le-a avut, în jurul anului 2010, în cadrul mai multor emisiuni TV.

CITEȘTE ȘI: Albaiulianul Alexandru Pârgaru, „purificare” eșuată la Românii au Talent. Bobonete: „Mă, cu ce i-am greșit eu”

La cei 30 de ani ai săi, încă neîmpliniţi, se află în topul celor mai cunoscute persoane ce folosesc medicina alternativă în scopul vindecării. De câţiva ani acesta este cunoscut prin ţară pentru cristaloterapie. Un domeniu în care s-a axat după ce şi-a terminat studiile în cadrul terapiei ocupaţionale.

În a doua ediţie „Românii au talent”, sezonul 12, Alexandru Pârgaru nu a reuşit să impreioneze cu numărul său, în care a vrut să vorbească despre Dumnezeu. Alexandru l-a invitat pe scenă pe Mihai Bobonete şi au avut dialog ce a stârnit amuzamentul tuturor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea