Rămâi conectat

Actualitate

Cine este Alexandru Pârgaru, „copilul de diamant” din Alba, concurent la Românii au Talent: Are aproape 30 de ani şi o poveste de viaţă impresionantă

Publicat

în

Cine este Alexandru Pârgaru, „copilul de diamant” din Alba, concurent la Românii au Talent: Are aproape 30 de ani şi o poveste de viaţă impresionantă

Alexandru Pârgaru, concurentul de la „Românii au talent” care a încercat vineri seară să impresioneze cu prestaţia sa, are aproape 30 de ani şi o poveste de viaţă impresionantă, după ce în copilărie a fost diagnosticat cu o tumoră la nivelul sistemului nervos.

Alexandru Pârgaru s-a născut în anul 1992. Părinţii acestuia erau destul de îngrijoraţi când acesta avea vârsta de 2 ani şi abia vorbea cu ei. Totul continuă treptat următorii ani, iar povestea devine interesantă prin faptul că la un moment dat a început să spună că diferite sunete au culori aparte, unele erau verzi, altele albastre.

Pe la vârsta de 5 ani, părinţii au sesizat că fiul lor, Alexandru Pârgaru, avea un corp firav şi încă nu dăduse semne evidente de creştere, conform BZI.

Elit - Gustul Desăvârșit

Părinţii l-au dus la un consult medical, iar după examinările făcute s-a observat că acesta prezintă la nivelul sistemului nervos, o tumoră. Diagnosticul pus de către specialişti a fost craniofaringiom adamantinomatos. La vârsta de 7 ani avea să fie operat în cadrul Clinicii de neurochirurgie din Cluj Napoca. În timpul operaţiei s-a observat că tumora era calcifiată (întărită), iar extracţia sa a fost declarată un succes absolut. Regulat, de atunci, are parte de consultaţii, iar spre fericirea tuturor, nu apare niciun semn de revenire.

CITEȘTE ȘI: „Românii au talent”, în atenția CNA, după episodul cu albaiulianul Alexandru Pârgaru. Emisiunea riscă amenzi uriașe

La vârsta de 10 ani deja era foarte cunoscut prin ţară pentru vocabularul dezvoltat şi impresiona lumea din jur prin felul său foarte matur de a vedea lumea, unii spunând că vorbeşte ca un bătrân înţelept ce a primit un corp tânăr. Părinţii l-au plimbat de la un psiholog la altul, pentru a putea înţelege ce se întâmplă cu fiul lor, iar răspunsul pe care l-au primit de fiecare dată este că fiul lor este complet sănătos, iar inteligenţa sa este una peste medie. Alexandru a fost atras de artă, asemeni părinţilor săi, dar şi de poezie şi muzică. Alexandru Pârgaru a devenit viral în urmă cu ceva timp pe platforme precum 9gag şi Facebook cu nişte secvenţe din interviurile pe care le-a avut, în jurul anului 2010, în cadrul mai multor emisiuni TV.

CITEȘTE ȘI: Albaiulianul Alexandru Pârgaru, „purificare” eșuată la Românii au Talent. Bobonete: „Mă, cu ce i-am greșit eu”

La cei 30 de ani ai săi, încă neîmpliniţi, se află în topul celor mai cunoscute persoane ce folosesc medicina alternativă în scopul vindecării. De câţiva ani acesta este cunoscut prin ţară pentru cristaloterapie. Un domeniu în care s-a axat după ce şi-a terminat studiile în cadrul terapiei ocupaţionale.

În a doua ediţie „Românii au talent”, sezonul 12, Alexandru Pârgaru nu a reuşit să impreioneze cu numărul său, în care a vrut să vorbească despre Dumnezeu. Alexandru l-a invitat pe scenă pe Mihai Bobonete şi au avut dialog ce a stârnit amuzamentul tuturor.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Actualitate

Angajări MASIVE la stat: ANAF scoate la concurs sute de posturi, pentru prima dată din 2016

Publicat

în

Angajări MASIVE la stat: ANAF scoate la concurs sute de posturi, pentru prima dată din 2016

Un număr de 79 de posturi de execuţie au fost scoase la concurs de către Agenția Națională de Administrare Fiscală, inclusiv posturi de debutanţi, pentru aparatul central, dar şi alte 130 de posturi pentru DGRFP Bucureşti. Sunt căutaţi angajaţi pentru diverse servicii ale ANAF, printre care Direcţia generală juridică, Unitatea de management al informaţiei şi Direcţia generală de management al riscurilor.

Noul preşedinte ANAF, Lucian Heiuş, a declarat pentru Profit.ro că spre toamnă vrea să fie lansată o a doua etapă, cu recrutări pe posturi şi la alte regionale, în special la judeţele în care sunt contribuabili importanţi. Heiuş a anunţat şi că ANAF va declanşa în următoarele zile controale ample în toate domeniile cu risc de evaziune.

La DGRFP Bucureşti, posturile sunt în principal de inspectori şi referenţi. De asemenea, urmează să fie anunţate angajări pe 50 de posturi şi la Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili (DGAMC).

Elit - Gustul Desăvârșit

„Este prima etapă de recrutare pe posturi vacante la ANAF, pentru aparatul central, DGAMC şi DGRFP Bucureşti. Spre toamnă îmi doresc să avem o a doua etapă de recrutare de personal, pentru direcţiile regionale, în special pentru judeţele mari, unde sunt contribuabili importanţi”, a declarat, pentru Profit.ro, preşedintele ANAF, Lucian Heiuş.

ANAF nu a mai derulat un concurs de recrutare de personal din sursă externă începând din 2016, cu excepţia unui concurs desfăşurat în 2018 exclusiv pentru Vama Galaţi, conform datelor Profit.ro.

Numărul de angajaţi este în scădere de mai mulţi ani, timp în care Fiscul şi-a acoperit parţial din posturile rămase vacante apelând la transferuri de la alte instituţii. Fiscul a mai încercat în ultimii ani să recruteze personal din sursă externă, dar concursurile nu au fost duse până la capăt.

ANAF va declanşa în următoarele zile controale ample în toate domeniile cu risc de evaziune, a anunţat duminică noul şef al ANAF, Lucian Heiuş.

„Îmi asum misiunea de a demonstra cã ANAF-ul este un partener al contribuabililor oneşti, cã aceastã instituţie meritã încrederea şi respectul cetãţenilor, dar şi cã vom lupta cu determinare împotriva evaziunii fiscale. În acest sens, vreau sã vã anunţ cã în urmãtoarele zile vor începe controale ample în toate domeniile cu risc ridicat de evaziune”, a declarat Heiuş.

Sursa: stiripesurse.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Sprijin pentru tinerii care se căsătoresc: Credite garantate de stat pentru nunți și botezuri, anunțate de premierul Ciucă

Publicat

în

Sprijin pentru tinerii care se căsătoresc: Credite garantate de stat pentru nunți și botezuri, anunțate de premierul Ciucă

În cursul zilei de luni, 16 mai, primul ministru al României, Nicolae Ciucă, a anunțat un nou program de sprijin, cu credite garantate de stat pentru nunți și botezuri.

Familia este locul unde găsim mereu iubire, ajutor la nevoie și înțelegere. Părinți și copii ne bucurăm de o neprețuită dragoste, prin oricât de multe greutăți am trece. Astăzi este Ziua Internațională a Familiei. Organizația Națiunilor Unite a stabilit, în anul 1993, ca în fiecare an, la 15 mai, să fie această sărbătoare, pentru a sublinia atenția pe care comunitatea internațională o acordă familiei. La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului și a Patriarhiei Române, tot astăzi sărbătorim Ziua Familiei Române.

Respect familiile din România și le asigur de tot sprijinul. Guvernul României și-a asumat, încă din prima zi a acestui mandat, sprijinirea oamenilor în nevoie, a familiilor vulnerabile și nu numai.

Elit - Gustul Desăvârșit

Pentru prima dată în istoria României, Guvernul are un minister dedicat familiei. Rolul acestei instituții este să găsească soluțiile cele mai bune pentru copii, tineri și familii la un loc. Împreună cu toate celelalte ministere avem proiecte de mare ajutor mai ales în aceste momente dificile prin care trece țara noastră.

Am anunțat deja două proiecte dedicate familiilor în pachetul “Sprijin pentru România”. Decontăm procedurile de fertilizare in vitro pentru familiile care nu pot avea copii, din motive medicale, și ne dorim să oprim declinul demografic. Sprijinim familiile la început de drum prin credite garantate de către stat pentru organizarea nunții, a unui botez sau pentru achiziția unei mașini de familie. În scurt timp, programul Family Start va fi aprobat în ședință de Guvern.

Acordăm o atenție specială familiilor vulnerabile, în situații de risc. Din păcate, avem 1,3 milioane de copii afectați de sărăcie sau excluziune socială în România. Un copil din trei nu are acces la servicii medicale și riscă să fie abandonat în grija statului. Este motivul pentru care finalizăm planul de acțiune prin care instituim la nivel national “Garanția pentru copii”. E datoria noastră să ne asigurăm că toți copii au acces la servicii de bază fundamentale.

În paralel, Guvernul României lucrează la proiectul de Lege pentru prevenirea separării copilului de familie și la implementarea programelor asumate în Planul Național pentru Redresare și Reziliență. Avem la dispoziție peste 50 de milioane de euro pentru crearea cadrului legislativ și construirea unei rețele de 150 de centre de zi pentru copiii vulnerabili.

Dar azi, solidaritatea noastră, sprijinul acordat în și pentru familii le regăsim și în căldura cu care românii au primit în casele lor familiile care au fugit din calea războiului din Ucraina. Siguranța de care ne bucurăm acasă, în familie, ne ajută să prețuim bucuria de a fi alături de cei dragi și să putem oferi protecție celor siliți să își lase căminul în urmă.

Sursa: dcbusiness.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Putin nu i-a speriat: Suedia a semnat oficial cererea de aderare la NATO

Publicat

în

Putin nu i-a speriat: Suedia a semnat oficial cererea de aderare la NATO

Şefa diplomaţiei suedeze Ann Linde a semnat cererea de aderare a ţării sale la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), informează marţi dpa. „Cererea noastră de aderare la NATO a fost semnată oficial”, a scris Linde pe contul său de Twitter.

Urmează ca această cerere să fie trimisă secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, imediat ce Finlanda va semna şi ea o cerere de aderare, a adăugat şefa diplomaţiei suedeze.

Suedia şi Finlanda, care după declanşarea invaziei ruse asupra Ucrainei au decis să-şi înainteze candidaturile pentru a deveni membre ale NATO, vor să-şi depună cererile de aderare împreună. Preşedintele finlandez Sauli Niinisto şi guvernul finlandez au decis deja în favoarea unei asemenea cereri, însă Parlamentul finladez va vota asupra ei marţi.

Elit - Gustul Desăvârșit

Șeful diplomaţiei europene, Josep Borrell, a spus luni că extinderea NATO este opusul a ceea ce şi-a dorit să obţină preşedintele rus Vladimir Putin prin invazia din Ucraina. Liderul de la Kremlin „a încercat să oprească dezvoltarea NATO de-a lungul graniţelor Rusiei”, a spus şeful diplomaţiei europene.

Preşedintele turc Recep Tyyip Erdogan a spus luni că nu poate fi de acord cu aderarea unor ţări care au impus sancţiuni Ankarei şi a reiterat acuzaţia că ambele state sprijină „organizaţii teroriste”.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare