Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cinci tineri surprinşi încercând să fure bazinul de o tonă al băii populare din Sebeş

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sărăcia şi lipsurile îi împing, se pare pe tot mai mult pe tinerii români să recurgă la furturi pentru a-şi asigura traiul de pe o zi pe alta. Unul dintre cele mai frecvente bunuri vizate de către aceştia sunt obiectele din materiale metalice, care pot fi transformate repede în bani.

Cu o astfel de situaţie s-a confruntat luni, 4 iunie, o patrulă de siguranţă publică formată din poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş şi jandarmi, care, în jurul orei 20.00 au prins în flagrant, 5 bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 şi 27 de ani din municipiul Sebeş, în timp ce încercau să sustragă din incinta băii populare din localitate, un rezervor metalic cu greutatea de 1.000 de kg, cu scopul de a-l valorifica la un centru de colectare a deşeurilor metalice.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Baia populară se află într-un corp de clădire căzut în ruină din care cei cinci tineri au încercat să recupereze rezervorul de o tonă pentru care ar fi primit în schimb de la un centru de colectare, circa 500 de lei. Acum bărbaţii sunt cercetaţi penal în stare de libertate sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de furt calificat şi au şanse mari să îşi petreacă următorii ani din viaţă în închisoare sau centre de reeducare pentru minori.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul Sărbătorile Pascale sunt se numără printre cele mai importante din an, momentul în care creștinii de pretutindeni sărbătoresc Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Este o perioadă încărcată de tradiții și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea