Rămâi conectat

Cultură Educație

Cinci profesori universitari din Alba numiți în Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului a aprobat structura și regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) și componența nominală a consiliului general și a comisiilor de specialitate din care fac parte și cinci profesori universitari din Alba Iulia.

Astfel, rectorul Universității ”1 Decembrie 1918”, Daniel Breaz a fost numit în Consiliul General CNATDCU și totodată a fost desemnat președinte al Comisiei de Matematică. De asemenea, prof. Moise Achim face parte din Comisia de Inginerie Industrială și Management, prof. Eva Mârza a fost numită în Comisia de Istorie și Studii Culturale iar prof. Mihai Himcinschi (Facultatea de Teologie Ortodoxă) și prof. Jozsef Marton (Institutul Teologic Romano-Catolic Alba Iulia) fac parte din Comisia de Teologie.

CNATDCU este un organism consultativ, fără personalitate juridică, al Ministerului Educației, având ca atribuții evaluarea dosarelor de acordare a titlului de doctor, a dosarelor de concurs pentru acordarea gradelor profesionale de cercetător științific și evaluează și formulează propuneri în vederea emiterii unui ordin de către ministrul Educației în legătură cu acordarea indemnizației de merit pentru cadrele universitare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe data de 14 mai. Părinţii ai căror copii au frecventat grădinița şi care vor împlini 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligaţia de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea