Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cinci persoane săltate de poliţişti pentru prostituţie, proxenetism şi furt. Percheziţii şi flagrant cu o bancnotă de 10 lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Opt persoane sunt cercetate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba pentru comiterea infracţiunilor de prostituţie, proxenetism şi furt. Pe numele a 5 dintre acestea, 3 bărbaţi şi 2 femei,  oamenii legii au emis joi, 14 iunie ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore.

Se pare că unuia dintre bărbaţii reţinuţi pentru proxenetism i s-a făcut un flagrant cu o bancnotă de 10 lei, marcată. Mariana Oţel, o veche cunoştinţă a poliţiştilor, care la 52 de ani practică încă prostituţia pe şoseaua de centură a oraşului, s-ar fi răzbunat astfel pe fostul ei concubin săltat de agenţi după ce a primit banii.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au documentat activitatea infracţionalǎ a suspecţilor O.M. de 52 ani, din Vinţu de Jos, judeţul Alba, B.I. de 38 ani din comuna Ighiu, judeţul Alba, M.A. de 59 de ani, din comuna Ciugud, judeţul Alba, B.N.C. de 38 ani, M.M.C. de 33 ani, O.D.P. de 45 ani, S.A.I. de 44 ani şi I.M. de 49 ani, toţi cinci din municipiul Alba Iulia.

Din probatoriul administrat în cauză, până la această dată, reiese că în perioada martie-iunie 2012  numitele O. M. şi M. M.C. au întreţinut raporturi sexuale cu mai multe persoane primind în schimb diferite sume de bani sau alte foloase materiale. În sarcina suspectei M. M.C. s-a reţinut faptul că în această perioadă a plasat mai mulţi clienţi şi altor persoane de sex femeiesc în vederea practicării prostituţiei, iar în cursul lunii aprilie 2012 în timp ce s-a deplasat la locuinţa unui client pentru a întreţine raporturi sexuale i-a sustras acestuia bani şi mai multe bunuri.

De asemenea, în sarcina numiţilor B. N.C., M. A., O. D.P., S. A.I., I. M. şi  B. I., s-a reţinut faptul că în această perioadă au plasat numitelor O. M. şi M. M.C. mai mulţi clienţi în vederea practicării prostituţiei, primind în acest sens diferite foloase materiale.

Faţă de B. N.C., M.A., O.D.P., S.A.I., O.M. şi M.M.C., poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o durată de 24 de ore, pe bază de Ordonanţă de Reţinere, urmând ca în după amiaza acestei zile să fie prezentaţi procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere a punere în mişcare a acţiunii penale şi arestarea preventivă a acestora.

În cauză cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale ale suspecţilor.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea