// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

Cinci bărbați din Blaj cercetați pentru furt – Au fost prinși cu 205 kg de struguri sustrase de la o fermă viticolă

Poliţiştii din Blaj au depistat, în flagrant, 5 bărbaţi din municipiu, în timp ce sustrăgeau struguri dintr-o vie ce aparţine unei societăţi comerciale. Prejudiciul a fost recuperat,iar faţă ce cei 5 a fost întocmit dosar penal pentru furt.

La data de 6 septembrie 2018, în jurul orei 16.00, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, i-au depistat , în flagrant delict, pe 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 48 de ani, toţi din municipiul Blaj, în timp ce sustrăgeau cantitatea de 205 kilograme de struguri dintr-o fermă viticolă ce aparţine unei societăţi comerciale din Blaj.

Prejudiciul, în valoare de 600 de lei, a fost recuperat şi restituit reprezentantului societăţii comerciale, iar faţă de cei 5 bărbaţi a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419