Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cinci asistente de la SJU Alba Iulia, infectate cu COVID-19, la revenirea din concediu: Nu au intrat în spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cinci asistente ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia au fost confirmate cu COVID-19, după ce au fost testate, potrivit unei proceduri interne a unităţii medicale, la întoarcerea din concediul de odihnă, a declarat pentru ziarulunirea.ro, managerul Diana Mârza.

Potrivit managerului Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, cele cinci asistente nu au revenit la serviciu înainte de primirea rezultatului testului şi neavând contact cu colegii și pacienţii. Cele cinci cazuri au fost confirmate în intervalul a două săptămâni.

„Avem o procedură internă, potrivit căreia angajaţii care revin dintr-un concediu mai lung de şapte zile sunt testaţi înainte de reluarea activităţii. Asistentele confirmate pozitiv nu au apucat să intre în spital, fiind testate la container. Toate cinci sunt asimptomatice, două dintre ele, confirmate săptămâna trecută, fiind externate deja.”, a spus managerul unității Diana Mârza.

Numărul total al cazurilor înregistrate în județul Alba ajunge la 944 persoane confirmate pozitiv, 739 vindecați și 40 decese.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea