Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Chuck Norris de Sebeș oprit la timp de jandarmi! A sărit gardul unei firme ca să îi bată pe bodyguarzi. De distracție!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat a fost sancţionat de jandarmi cu amendă în valoare de 900 lei după ce a intrat fraudulos într-o societate comercială de pe strada Alunului din municipiul Sebeş şi a înjurat personalul de pază.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “incidentul s-a petrecut marţi, 7 aprilie, la ora 23.45 şi a fost semnalat prin apel la 112. Personalul de pază al unei societăţi comerciale din Sebeş a solicitat ajutor deoarece în incinta firmei intrase, prin escaladarea gardului împrejmuitor, un bărbat ce părea în avansată stare de ebrietate şi avea un comportament agresiv.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi l-a prins în scurt timp pe intrus. Este vorba de Paul T. (38 de ani), domiciliat în municipiul Sebeş, care a încercat să-şi justifice pătrunderea fără drept în perimetrul societăţii comerciale prin aceea că a vrut “să o ia pe scurtătură ” în drumul său spre casă.

Pentru această faptă, la care se adăuga şi injuriile şi ameninţările cu acte de violenţă la adresa paznicilor, a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 900 de lei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea