Chuck Norris de Sebeș oprit la timp de jandarmi! A sărit gardul unei firme ca să îi bată pe bodyguarzi. De distracție!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un bărbat a fost sancţionat de jandarmi cu amendă în valoare de 900 lei după ce a intrat fraudulos într-o societate comercială de pe strada Alunului din municipiul Sebeş şi a înjurat personalul de pază.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “incidentul s-a petrecut marţi, 7 aprilie, la ora 23.45 şi a fost semnalat prin apel la 112. Personalul de pază al unei societăţi comerciale din Sebeş a solicitat ajutor deoarece în incinta firmei intrase, prin escaladarea gardului împrejmuitor, un bărbat ce părea în avansată stare de ebrietate şi avea un comportament agresiv.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi l-a prins în scurt timp pe intrus. Este vorba de Paul T. (38 de ani), domiciliat în municipiul Sebeş, care a încercat să-şi justifice pătrunderea fără drept în perimetrul societăţii comerciale prin aceea că a vrut “să o ia pe scurtătură ” în drumul său spre casă.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Pentru această faptă, la care se adăuga şi injuriile şi ameninţările cu acte de violenţă la adresa paznicilor, a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 900 de lei.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419