Rămâi conectat

Curier Județean

Chef Toma, demonstrație culinară, joi, la Social Pub 1880 din Alba Iulia. Evenimentul are un scop caritabil

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Chef Toma va realiza o demonstrație culinară, joi, la Social Pub 1880 din Alba Iulia, în cadrul unui eveniment ce se organizează cu scopul de strângere de fonduri pentru o fetiță născută la 26 de săptămâni de sarcină, cu o greutate de 660 grame, și care are nevoie de un aparat auditiv bilateral.

Unul dintre cei mai cunoscuți chef din Transilvania, câștigătorul medaliei de aur la competiția „Bucătăria vegetariană” la secțiunea Black Box și medalia de argint la secțiunea „meniu de restaurant” , consultant la mai multe restaurante din Transilvania, chef TOMA prezintă evenimentul de promovare a cărții de bucate „Euphoria”. După ce a lansat cartea de 1 metru, a strâns cele mai bune și rafinate rețete pentru a le grupa pe toate într-o singură carte .

Joi, 14 aprilie, de la ora 17.00, sunteți invitați în Social Pub 1880 pentru a participa la o demonstrație culinară de excepție; chef Toma va prezenta câteva dintre rețetele care le va publica. Cum un bucătar bun nu e dat de o rețetă, ci de tehnica folosită, aveți ocazia de a vedea exact cum sunt gătite preparatele, precum și câteva secrete din bucătărie.

Social Pub02Din podgoria Târnave, de unde agatârșii erau menționați în anul 600 I.Ch. ca renumiți viticultori, vin în completarea preparatelor, cramele JIDVEI și vor prezenta vinurile din colecția premium special alese pentru a îmbrățișa aroma mâncărurilor și să o poarte pe la fiecare papilă gustativă în parte.

Mâncarea este oferită de SPICE-UP
Vinul este oferit de Cramele JIDVEI

Evenimentul se va desfășura este cu titlul de strângere de fonduri prin donații libere. Parte din banii care se vor strânge se vor dona unui caz social.

Prezentare caz social: Napau Iuliana Cosmina a fost născută născută la 26 săptămâni de sarcină cu o greutate de 660 grame, operată de hidrocefalie, are drenaj ventricoloperitoneal și valvă de presiune. Pe lângă acestea prezintă și tulburare de dezvoltare și hipoacuzie neurosenzorială. Fetița are nevoie de un aparat auditiv bilateral care se va cumpăra din fondurile strânse.

Intrarea este liberă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea