Rămâi conectat

Politică Administrație

CFR: O călătorie dus-întors de la Alba Iulia la Budapesta cu doar 55 de euro

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CFRCFR Călători anunţă că a lansat o nouă ofertă pentru călătorii care doresc să ajungă la Budapesta. Astfel, pentru călătoria dus-întors, Alba Iulia – Budapesta şi retur, costul unui bilet Trip Tickets este de 55 euro la clasa a 2-a.

Perioada de valabilitate a legitimaţiei de călătorie este de patru zile, iar restituirea este posibilă numai până în prima zi de valabilitate Rezervarea locului la vagon clasă, cuşetă sau de dormit se plăteşte suplimentar. Copiii beneficiază de o reducere de 50%.

Oferta Fortuna Tickets este valabilă la clasa a 2-a, pentru o călătorie simplă (dus sau întors), doar la următoarele trenuri: 406/407 „Corona” (Braşov, Cluj-Napoca, Gheorghieni, Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe – Budapesta), 366/367 (368/369) „Harghita” (Braşov, Târgu Mureş, Cluj-Napoca, Gheorghieni, Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe – Budapesta), 472/473 „Ister” (Albă Iulia, Mediaş, Sighişoara, Braşov, Sinaia, Bucureşti – Budapesta), 72/73 „Traianus” (Bucureşti, Craiova, Timişoara – Budapesta), 372/373„Transilvania” (Sibiu, Braşov – Budapesta), 362/363 „Bihor” (Cluj-Napoca – Budapesta), 364/365 „Ady Endre” (Cluj-Napoca – Budapesta), 78/79 „Criş” (Timişoara – Budapesta).

Pentru trenul 346/347 „Dacia” (Alba Iulia, Mediaş, Sighişoara, Braşov, Sinaia, Bucureşti – Budapesta), oferta Fortuna Tickets este valabilă doar la vagoanele clasa a II-a.

Oferta Trip Tickets este valabilă numai pentru călătoriile dus-întors, realizate între diverse oraşe din România şi Budapesta, cu orice tren internaţional care circulă pe această distanţă.

sursa: CFR Călători


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Luni, 29 aprilie 2024 – Ședință ordinară la Consiliul Local Alba Iulia: Indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2025, pe ordinea de zi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Luni, 29 aprilie 2024 – Ședință ordinară la Consiliul Local Alba Iulia: Indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2025, pe ordinea de zi Consiliul Local Alba Iulia este convocat în ședință ordinară, pe data de 29 aprilie 2024. Între proiectele de hotărâre de pe Ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea