Rămâi conectat

Actualitate

Cetatea Alba Carolina a avut parte de o vizită specială, zilele trecute. Jurnaliști și bloggeri din Dubai au poposit în vechea așezare, realizând poze care vor fi postate pe rețelele de socializare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai mulți jurnaliști și bloggeri din Dubai au efectuat o vizită în țara noastră, printre obiectivele turistice vizitate de aceștia numărându-se și Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia. Itinerariul acestora a cuprins opriri și la Sibiu, Cluj-Napoca ori în capitala țării, București.

Conform informațiilor postate de reprezentanții Ministerului Turismului pe o pagină de socializare, “Cei nouă jurnaliști și bloggeri din Dubai au continuat infotripul în țara noastră și au vizitat principalele obiective turistice din Sibiu, Alba Iulia, Cluj și București.

Aceștia au fost impresionați de Biserica Evanghelică Fortificată din Valea Viilor, monument UNESCO, de Cetatea Alba Carolina, de una dintre cele mai frumoase saline din lume, Salina Turda, de cea mai mare clădire administrativă din Europa, Palatul Parlamentului, și de cel mai mare centru SPA din România.

Cu toții au făcut sute de poze și materiale video pe care le vor posta pe paginile de pe rețelele de socializare.”

Sursa: facebook.com/Ministerul Turismului


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la eliberarea pașaportului simplu temporar: Poate fi emis doar în anumite condiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Schimbări la eliberarea pașaportului simplu temporar: Poate fi emis doar în anumite condiții Paşaportul simplu temporar se eliberează doar în situaţii de urgenţă ce presupun deplasarea în străinătate sau continuarea călătoriei ori reglementarea şederii/situaţiei juridice a cetăţenilor români aflaţi în străinătate care nu mai posedă documente de călătorie valabile, se arată în proiectul adoptat luni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea