Cetatea Alba Carolina a avut parte de o vizită specială, zilele trecute. Jurnaliști și bloggeri din Dubai au poposit în vechea așezare, realizând poze care vor fi postate pe rețelele de socializare

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Mai mulți jurnaliști și bloggeri din Dubai au efectuat o vizită în țara noastră, printre obiectivele turistice vizitate de aceștia numărându-se și Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia. Itinerariul acestora a cuprins opriri și la Sibiu, Cluj-Napoca ori în capitala țării, București.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Conform informațiilor postate de reprezentanții Ministerului Turismului pe o pagină de socializare, “Cei nouă jurnaliști și bloggeri din Dubai au continuat infotripul în țara noastră și au vizitat principalele obiective turistice din Sibiu, Alba Iulia, Cluj și București.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Aceștia au fost impresionați de Biserica Evanghelică Fortificată din Valea Viilor, monument UNESCO, de Cetatea Alba Carolina, de una dintre cele mai frumoase saline din lume, Salina Turda, de cea mai mare clădire administrativă din Europa, Palatul Parlamentului, și de cel mai mare centru SPA din România.

Cu toții au făcut sute de poze și materiale video pe care le vor posta pe paginile de pe rețelele de socializare.”

Sursa: facebook.com/Ministerul Turismului

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei