Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

„Cetate”, teritoriu interzis pentru Metalurgistul Cugir! Mihai Manea (Performanța Ighiu): „Am învins cea mai bună echipă a seriei”, Călin Moldovan: „Am făcut greșeli inadmisibile”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Stadionul „Cetate” este teritoriu interzis în această toamnă pentru Metalurgistul Cugir! Gruparea de sub Drăgana a pierdut 1-2 (0-1), derby-ul județean cu Performanța Ighiu, a treia dezamăgire înregistrată în luna septembrie, după eșecul cu Unirea Alba Iulia, primul stagional și eliminarea din Cupa României, după loviturile de departajare, contra trupei lui Mihai Manea!

Cugirenii s-au văzut detronați din fotoliul de lider al Seriei a 5-a, în vreme ce Performanța respiră ușurată, venind după două rezultate nefaste și atacă podiumul, cu 10 puncte, la egalitate cu „U” Cluj, Industria Galda, Unirea Alba Iulia și Avântul Reghin.

„Roș-albaștrii” au desenat frumos, dar au plătit tribut erorilor defensive, iar Performanța a jucat cu determinarea unei echipe aflate în dificultate, determinantă fiind și inspirația lui Manea, cu două schimbări decisive:  Circov (corner pentru deschiderea scorului de Iclănzan) și Cl. Oara (reușita victoriei)! Cugirul a egalat din penalty, la mijocul mitanului secund, prin golgheterul Făgărășanu, ajuns la cota „7”, mai solicitând în repriza a doua încă trei lovituri de pedeapsă.

*Mihai Manea: „Am învins cea mai bună echipă a seriei”

O victorie muncită, trei puncte câștigate cu sufletul, împotriva celei mai bune echipe din serie. Felicit adversarii pentru jocul prestat și nu comentez arbitrajul„, a spus Mihai Manea, antrenorul Perfromanței, care l-a lăudat și pe Oara. „Claudiu dă dovadă de caracter, are răbdare și înțelege că trebuie să fie sacrificat, din pricina regulii cu folosirea juniorilor”, a încheiat Manea.

*Călin Moldovan: „E inadmisibil să faci asemenea greșeli”

Până la urmă, înfrângerea este meritată, întrucât fotbalul se joacă pe goluri. Este inadmisibil să faci asemenea erori individuale. Cu asemenea greșeli în defensivă nu poți să te bați la obiective înalte. Păcat de efortul depus, nu comentez arbitrajul și felicit Performanța Ighiu pentru succes„, a menționat Călin Moldovan. Septembrie negru pentru Metalurgistul pe „Cetate”, cu trei descinderi, în trei săptămâni, toate încheiate cu deziluzii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea