Certificat “Risc Partener” prin Camera de Comerţ și Industrie a județului Alba

Camera de Comerţ și Industrie a judeţului Alba, prin intermediul Camerei de Comerţ și Industrie a României, în parteneriat cu Risco, oferă posibilitatea agenţilor economici să acceseze serviciul RISC PARTENER, un certificat de rating şi evaluare a companiilor.

certificat camera de comert albaCamera de Comerț și Industrie Alba își propune crearea unui instrument util pentru procesul decizional de afaceri, bazat pe analizarea rezultatelor financiare ale companiilor, sintetizate într-un mod foarte accesibil utilizatorului final. Risc Partener calculează limitele optime de acordare a creditului furnizor şi prezintă situaţiile actualizate ale incidentelor de plăţi şi litigiilor în care sunt implicate companiile pentru care se solicită interogările.

ELIT

Risc Partener este un certificat de tip „semafor”, folosind culorile roşu – risc foarte crescut, galben – risc peste nivelul mediu, verde – risc scăzut, facil de interpretat, emis în timp real și se bazează pe o scară valorică de notare a companiilor pentru care se face interogarea, de la 1 la 10.

Certificatul este un instrument esențial pentru informarea solicitantului cu privire la stabilitatea unei companii, sau a riscului de insolvenţă la care aceasta este expusă.

Certificatul Risc Partener se bazează pe un set unitar de criterii pentru evaluarea companiilor, analizând aspecte precum: buna reputaţie, solvabilitatea, potenţialul de export, incidentele de plată înregistrate, etc., fiind un instrument de credibilitate a firmelor în relaţia cu partenerii lor de afaceri.

Certificatul va fi emis de către CCI Alba în baza unei solicitări scrise. Informațiile au scop informativ pentru solicitanții lor și nu pot fi folosite ca documente oficiale. (Z.U.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...