Cerere de ridicare a controlului judiciar respinsă pentru Claudiu Vulpe zis „Fox”. Următorul termen în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”, pe 6 februarie

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Claudiu Vulpe zis „Fox”, fost agent SIE, inculpat în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri” rămâne în continuare sub control judiciar, au decis magistraţii Tribunalului Alba la termenul de azi. Hotărârea nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs. Această măsură a fost fixată de Curtea de Apel Alba Iulia în luna iunie când a dispus eliberarea lui Fox din arest preventiv. Acuzaţiile care i se aduc lui Claudiu Vulpe sunt de constituire şi aderare la grup infracţional organizat şi trafic de minori

Controlul judiciar preusupune o serie de restricţii pentru cel vizat: să nu depăşească limita teritorială fixată decât în condiţiile stabilite de instanţă; să se prezinte la organul de urmărire penală sau, după caz, la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; să  se  prezinte  la  organul  de  poliţie  desemnat  cu supravegherea  de  instanţă, conform programului de supraveghere  întocmit de organul de poliţie sau ori de câten ori este chemat; să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei care a dispus măsura; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme. De asemenea, Tribunalul Alba a stabilit ca următorul termen în dosar să se desfăşoare pe 6 februarie când se va continua cu audierea martorilor.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În acest dosar au fost trimişi în judecată la Tribunalul Alba, în data de 10 februarie 2011, prin rechizitoriul DIICOT – Biroul Teritorial Alba, 22 de inculpaţi, dintre care 11 în stare de arest preventiv. În această cauză s-a dispus măsura arestării preventive pentru 12 persoane, majoritatea din Alba Iulia, cercetate pentru săvârşirea mai multor infracţiuni: constituire, sprijinire a unui grup infracţional organizat, proxenetism, trafic de persoane, trafic de minori, şantaj. În prezent niciunul dintre inculpaţi nu se mai află în stare de arest în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

fotograful amator 9 ianuarie 2012 at 19:45

si totusi? cine sint VIP-urile? de un an de zile ne tot innebuneste presa toata cu „prostituate pentru VIP-uri” Si „vipurile” au vinovatia lor…macar morala. Cine sinte aceste vipuri?

Comentariile sunt oprite