Rămâi conectat

Ştirea zilei

Centrul de Cultură ”Augustin Bena” are un director adjunct de nota 4

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Situație bizară la o instituție patronată de Consiliul Județean Alba. De mai bine de două luni interimatul pe funcția de director adjunct este asigurat de o persoană necalificată pentru un asemenea post, fapt dovedit chiar de rezultatul pe care aceasta l-a obținut la concurs – nota 4,5 la proba scrisă.

Asta nu îl va împiedica, însă, pe Cristian Sebastian Oancea, artist instrumentist în cadrul centrului, recomandat cu căldură, se pare, pentru a deține respectiva funcție de conducere, chiar de vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman, să rămână până la sfârșitul anului interimar, și să încaseze lunar un salariu de bază în valoare de 2.805 lei.

concurs benaconcurs bena

Potrivit informațiilor oficiale pe care le deținem, Cristian Sebastian Oancea a fost desemnat să exercite, cu caracter temporar, funcția de director adjunct al Centrului de Cultură Augustin Bena, începând cu data de 1 august 2014, până la ocuparea prin concurs a respectivului post vacant (dar nu mai târziu de 31 decembrie 2014).

Concursul a fost organizat în luna septembrie, examenul fiind susținut de doi candidați care au obținut note mult sub baremul impus pentru a promova proba scrisă (Cristian Sebastian Oancea a obținut nota 4,5 iar celălalt candidat nota 4,7), astfel că proba interviului nici nu a mai avut loc.

Ce se va întâmpla în continuare cu postul vacant nimeni nu știe, fiind vorba despre o decizie care trebuie luată de conducerea Consiliului Județean. Având însă în vedere contextul în care s-a aprobat asigurarea interimatului, putem să bănuim că examenul va fi reluat în perioada următoare, cel mai probabil la o dată la care candidatul susținut de vicepreședinte se va simți mai bine pregătit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea