Rămâi conectat

Curier Județean

Centru Cercetăşesc la Alba Iulia. S-au făcut primii paşi pentru demararea proiectului

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul Local „Axente Sever” este filială a Organizaţiei Naţionale „Cercetaşii României”. Este neguvernamentală, non-profit şi apolitică, bazându-se pe educaţie non-formală, voluntariat, sprijin adult, principii şi valori cercetăşeşti.

O organizaţie pentru tineret, condusă de tineret şi nu numai, care are misiunea de a contribui la educarea tinerilor printr-un sistem de valori bazat pe o Promisiune şi o Lege.

De-a lungul timpului au fost implicaţi în multe proiecte şi au făcut multe acţiuni prin care şi-au ajutat semenii şi le-au arătat respectul lor.

Acum, cercetaşii din Alba Iulia îşi construiesc o „casă”, un Centru al lor, care să-i ajute să asigure stabilitatea şi continuitatea în toate activităţile pe care le desfăşoară  în comunitatea albaiuliană. Un Centrul Cercetăşesc care să fie punctul de plecare pentru trasee şi activităţi care să nu fie doar ale cercetaşilor.

Au făcut deja primii paşi: au achiziţionat un teren la poalele Mamutului, au planul-concept, autorizaţia de construcţie cu toate documentele necesare. Sunt gata să înceapă construcţia!

Au misiunea de a ajuta la construirea unei lumi mai bune, în care oamenii sunt împliniţi ca indivizi şi joacă un rol constructiv în societate. Ne dorim să reuşească!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Acțiune de conștientizare a riscurilor consumului de droguri la Teiuș. Poveștile foștilor dependenți, ascultate de elevii Liceului Teoretic din oraș

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Acțiune de conștientizare a riscurilor consumului de droguri la Teiuș. Poveștile foștilor dependenți, ascultate de elevii Liceului Teoretic din oraș O acțiune de conștientizare a riscurilor consumului de droguri a fost organizată la Teiuș, de către IPJ Alba și poliția orașului Teiuș. Elevii au avut ocazia să asculte poveștile oamenilor care au fost dependenți […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea