Centru Cercetăşesc la Alba Iulia. S-au făcut primii paşi pentru demararea proiectului

Centrul Local „Axente Sever” este filială a Organizaţiei Naţionale „Cercetaşii României”. Este neguvernamentală, non-profit şi apolitică, bazându-se pe educaţie non-formală, voluntariat, sprijin adult, principii şi valori cercetăşeşti.

O organizaţie pentru tineret, condusă de tineret şi nu numai, care are misiunea de a contribui la educarea tinerilor printr-un sistem de valori bazat pe o Promisiune şi o Lege.

De-a lungul timpului au fost implicaţi în multe proiecte şi au făcut multe acţiuni prin care şi-au ajutat semenii şi le-au arătat respectul lor.

Acum, cercetaşii din Alba Iulia îşi construiesc o „casă”, un Centru al lor, care să-i ajute să asigure stabilitatea şi continuitatea în toate activităţile pe care le desfăşoară  în comunitatea albaiuliană. Un Centrul Cercetăşesc care să fie punctul de plecare pentru trasee şi activităţi care să nu fie doar ale cercetaşilor.

Au făcut deja primii paşi: au achiziţionat un teren la poalele Mamutului, au planul-concept, autorizaţia de construcţie cu toate documentele necesare. Sunt gata să înceapă construcţia!

Au misiunea de a ajuta la construirea unei lumi mai bune, în care oamenii sunt împliniţi ca indivizi şi joacă un rol constructiv în societate. Ne dorim să reuşească!

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...