Ziarul Unirea

Centralul Marius Omuţ, un om micuţ!

În minutul 88, centralul Marius Omuţ l-a eliminat total aiurea pe mijlocaşul Vali Ciofu (FC Unirea Alba Iulia), după o fază la care i-a arătat al doilea avertisment (primul încasat în minutul 58) deşi faultul fusese făcut de colegul său Constantin Bumbac. Mai mult, arbitrul din Oradea a dat drumul la joc, fără ca Ciofu să părăsească terenul, acesta alegând după balon în faza imediat următoare, stârnind ilaritatea spectatorilor. „Eu l-am obstrucţionat pe adversar, arbitrul n-a mai ştiut, l-a văzut pe Ciofu aproape de minge şi s-a încurcat”, a declarat Bumbac. În schimb Ciofu speră într-un memoriu al clubului pentru anularea cartonaşului roşu şi implicit a suspendării.
lPenalty cu uşurinţă!
Nici lovitura de pedeapsă irosită de Precup (în minutul 19), la un fault făcut de Y. Camara asupra lui Creţu, n-a adunat deloc unanimitate, observatorii nefiind întrutotul de acord cu decizia lui Omuţ, căruia i-au reproşat decizia (mai degrabă forţată) în raport. În plus, în minutul 41, orădeanul putea să acorde o lovitură de la 11 metri, într-o situaţie asemănătoare pentru unirişti, cu Pleniceanu implicat.
lPapură a refuzat declaraţiile, scandal în vestiarul oaspeţilor
Cu toată insistenţa jurnaliştilor şi a preşedintelui executiv Jane Niţulescu, antrenorul Corneliu Papură, căruia i s-a scandat ironic din tribună „demisia”, a refuzat să ofere declaraţii la finalul jocului de la Alba Iulia. În timp ce Papură era în autocar, în vestiarul celor de la ALRO a izbucnit un scandal, cu nervi, acuzaţii verbale, ţipete şi zgomote pe un ton înalt între jucători, care şi-au reproşat minute bune semieşecul din „Cetate”.
lGherman e mulţumit cu remiza
După primele puncte pierdute în actuala stagiune pe teren propriu, antrenorul Stelian Gherman s-a arătat mulţumit de remiza înregistrată cu ALRO. „Am avut parte de un joc dificil, am întâlnit o echipă care în prima repriză a dominat 90 la sută din meci. Forţat de împrejurări am folosit jucătorii care i-am avut la dispoziţie în ultimele zile. Îmi felicit elevii, e un punct meritat şi preţios. M-aş fi bucurat să învingem, deşi ne-am duelat cu o echipă foarte bună. Pascal a fost într-o zi bună, a ajutat echipa. Sper să vină vremea când şi echipa îl va ajuta, dacă nu va fi în formă”, a spus Gherman. FC Unirea a legitimat în ultimele zile 5 jucători: fundaşul Y. Camara, mijlocaşii G. Petcuţ, C. Cornea şi Vădana, atacantul Pecarov. De asemenea, în cursul săptămânii viitoare vor mai fi înregistrate transferurile lui B. Fărcaş (portar, ex-„U” Cluj) şi M. Tănasă (atacant, ex-ACSMU Poli Iaşi), în vreme ce senegalezul Racine Diouf (Concordia Chiajna) va mai fi ţinut sub observaţie. „De luni o să avem lotul complet şi sper că altele vor fi şi rezultatele”, a declarat Gherman. Dan HENEGAR

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

jean 5 septembrie 2011 at 7:53

undeva sa greşit .o spun şi-o repet….nu-l ajută nimeni pe Mureşan ! prea mare distanţa între el şi mijlocaşi.să nu mai vb de posesie,am fost net dominaţi.sper să recuperăm punctele pierdute , tot de la Slatina,aşa-că…Hai Unirea Alba ! ! !

Comentariile sunt oprite