Rămâi conectat

Sport

Centralul Marius Omuţ, un om micuţ!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În minutul 88, centralul Marius Omuţ l-a eliminat total aiurea pe mijlocaşul Vali Ciofu (FC Unirea Alba Iulia), după o fază la care i-a arătat al doilea avertisment (primul încasat în minutul 58) deşi faultul fusese făcut de colegul său Constantin Bumbac. Mai mult, arbitrul din Oradea a dat drumul la joc, fără ca Ciofu să părăsească terenul, acesta alegând după balon în faza imediat următoare, stârnind ilaritatea spectatorilor. „Eu l-am obstrucţionat pe adversar, arbitrul n-a mai ştiut, l-a văzut pe Ciofu aproape de minge şi s-a încurcat”, a declarat Bumbac. În schimb Ciofu speră într-un memoriu al clubului pentru anularea cartonaşului roşu şi implicit a suspendării.
lPenalty cu uşurinţă!
Nici lovitura de pedeapsă irosită de Precup (în minutul 19), la un fault făcut de Y. Camara asupra lui Creţu, n-a adunat deloc unanimitate, observatorii nefiind întrutotul de acord cu decizia lui Omuţ, căruia i-au reproşat decizia (mai degrabă forţată) în raport. În plus, în minutul 41, orădeanul putea să acorde o lovitură de la 11 metri, într-o situaţie asemănătoare pentru unirişti, cu Pleniceanu implicat.
lPapură a refuzat declaraţiile, scandal în vestiarul oaspeţilor
Cu toată insistenţa jurnaliştilor şi a preşedintelui executiv Jane Niţulescu, antrenorul Corneliu Papură, căruia i s-a scandat ironic din tribună „demisia”, a refuzat să ofere declaraţii la finalul jocului de la Alba Iulia. În timp ce Papură era în autocar, în vestiarul celor de la ALRO a izbucnit un scandal, cu nervi, acuzaţii verbale, ţipete şi zgomote pe un ton înalt între jucători, care şi-au reproşat minute bune semieşecul din „Cetate”.
lGherman e mulţumit cu remiza
După primele puncte pierdute în actuala stagiune pe teren propriu, antrenorul Stelian Gherman s-a arătat mulţumit de remiza înregistrată cu ALRO. „Am avut parte de un joc dificil, am întâlnit o echipă care în prima repriză a dominat 90 la sută din meci. Forţat de împrejurări am folosit jucătorii care i-am avut la dispoziţie în ultimele zile. Îmi felicit elevii, e un punct meritat şi preţios. M-aş fi bucurat să învingem, deşi ne-am duelat cu o echipă foarte bună. Pascal a fost într-o zi bună, a ajutat echipa. Sper să vină vremea când şi echipa îl va ajuta, dacă nu va fi în formă”, a spus Gherman. FC Unirea a legitimat în ultimele zile 5 jucători: fundaşul Y. Camara, mijlocaşii G. Petcuţ, C. Cornea şi Vădana, atacantul Pecarov. De asemenea, în cursul săptămânii viitoare vor mai fi înregistrate transferurile lui B. Fărcaş (portar, ex-„U” Cluj) şi M. Tănasă (atacant, ex-ACSMU Poli Iaşi), în vreme ce senegalezul Racine Diouf (Concordia Chiajna) va mai fi ţinut sub observaţie. „De luni o să avem lotul complet şi sper că altele vor fi şi rezultatele”, a declarat Gherman. Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea