Cenaclul „Flacăra” în inima copiilor din Ţara Moţilor

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Pe parcursul a două zile, cu emoţia reîntâlnirii prin muzică şi versuri, elevii Şcolii Câmpeni, sub îndrumarea prof. Iuliana Miheţiu şi a bibliotecarei Marinela Mihon, l-au omagiat pe poetul Adrian Păunescu, trecut de curând în eternitate. Ei au expus în faţa Centrului de Documentare – Informare portretul marelui poet şi au afişat câteva dintre creaţiile sale. Iubitorii de poezie au depus flori şi au aprins lumânări în memoria poetului, în semn de respect pentru valorile neamului românesc. Elevii au avut posibilitatea să acceseze pe Internet diferite pagini privind viaţa, activitatea şi câteva dintre operele sale. Au ascultat recitaluri de muzică şi poezie şi le-au fost prezentate 5 volume de poezie existente în biblioteca şcolii. „Au simulat, oarecum, o acţiune a Cenaclului «Flacăra» de pe vremea când poetul însuşi era prezent printre iubitorii de poezie”, a declarat prof. Delia Ionică, purtătorul de cuvânt al Şcolii Câmpeni. (R.G.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

om trist 11 noiembrie 2010 at 14:09

Este inadmisib ca si dupa a disparut acest facator de rime de nivel manele , sa intoxice generatiile viitoare, ce dascali sant cei din Campeni daca incurajeaza incultura ?

Maria 11 noiembrie 2010 at 17:55

Mai, se pare ca tu nu esti un om trist. Esti un dobitoc. Ai tu habar de poezie? Ai tu habar de ceea ce a insemnat si, sunt sigura, va insemna Adrian Paunescu pentru zeci de ganaratii? N-ai avut ce comenta ca nu ai habar, dar te-ai trezit si tu sa postezi un comentariu. Cred ca tu n-ai facut nici 4 clase, sau cine stie ce dascali ai avut. Desi nu cred ca pot fi invinuiti dascalii pentru faptul ca tu n-ai inteles nimic. Te-ai nascut dobitoc si asa vei fi pana la sfarsitul vietii tale. Pacat ca faci umbra pamantului. „Dobitocule ce esti tu dobitoc!”

sfantuzutu 11 noiembrie 2010 at 19:56

Maria tu cate clase ai !!??Presupun ca ai mai multe decat cel pe care il faci ,,dobitoc”dar le-ai facut la fara frecventa .Ce ai cu bietul om (si asa destul de trist )daca lui nu-i place Paunescu .

Comentariile sunt oprite