Rămâi conectat

Economie

Cele mai utile gadgeturi: laptopurile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ingenioasele laptopuri au devenit nu doar un moft, ci și o necesitate în viețile noastre în ultimii ani. Spre deosebire de clasicele computere, cu ajutorul unor laptopuri putem să ne eficientizăm spațiul, dar și timpul de lucru, întrucât modelele ușoare de laptopuri pot fi luate pretutindeni cu posesorii lor.

Din acest motiv, luăm în considerare cele mai importante momente în care ne folosim de laptopuri, atât în privința muncii și a profesiei, cât și pentru alte activități în scop recreațional. De exemplu, folosim laptopuri atunci când mergem la lucru; folosim laptopuri atunci când suntem în vacanță, pentru a căuta varii destinații; tot de pe laptopuri putem trimite mail-urile cu caracter urgent; pe laptopuri ne descărcăm pozele din excursie, filmele pentru serile de duminică și muzica preferată. Pe laptopuri poți ține jurnale, pagini de literatură, cursuri pentru facultate. Astfel, până și scriitorii cei mai boemi folosesc laptopuri pentru viitoarele mari opere ale literaturii. Unele laptopuri sunt alese nu doar pentru utilitate, ci și pentru design. De exemplu, bloggerii vor folosi mereu laptopuri fancy, pe când programatorii și gamerii vor căuta cele mai performante laptopuri.

Totuși, nefăcând parte din vreuna dintre aceste extreme, vom prefera unele device-uri pe care să navigăm cu ușurință. Totodată, alegem laptopuri cu un design modern, dar care nu iese din comun. Deși e important ca aspectul să reflecte parte din personalitățile noastre, modelele extravagante de laptopuri sunt nu doar mai costisitoare, ci și mai greu de întreținut. Desigur că vom fi mereu atrași de laptopuri albe, însă acestea necesită o curățare mult mai atentă. Cei mai norocoși dintre noi, însă, vor avea două laptopuri: unul în scop personal și unul în scop profesional. Astfel, informația de pe laptopuri nu riscă să fie amestecate în foldere dezordonate. Totodată, informația de pe laptopuri prezintă un risc mai mic de a fi pierdută și e mai ușor de recuperat. Pe lângă informația stocată pe laptopuri, putem instala diverse aplicații care să ne faciliteze organizarea programului.

Pe scurt, aceste laptopuri fac parte din viața noastră cotidiană. Dimineața, la cafea, stăm pe laptopuri și citim articole de mare interes; punem pe laptopuri muzica preferată și ne pregătim pentru o nouă zi la lucru; când derulăm amintiri cu cei dragi, deschidem pozele salvate pe laptopuri.

Așadar, cu toate că ar putea părea o viziune superficială, aceste laptopuri au devenit indispensabile vieților noastre. Ba, chiar mai mult, putem spune că mare parte din viețile noastre e stocată pe laptopuri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Coduri de reduceri pentru haine fitness – economisește fără a compromite stilul (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Să îmbrățișăm un stil de viață activ nu înseamnă doar să ne menținem corpul în formă, ci și să ne îngrijim sănătatea mintală și fizică în moduri care ne încântă. Știu că și pe tine te preocupă să găsești echipamentele potrivite pentru activitățile sportive, dar te asigur că poți face acest lucru fără să-ți golești […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea