Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cel de-al treilea magazin Lidl la Alba Iulia a primit undă verde de la mediu pentru construcție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Agenția pentru Protecția Mediului Alba a stabilit că proiectul ”Construire magazin comercial LIDL, realizare accese și împrejmuire”, propus a fi amplasat în localitate Alba Iulia, pe str. Calea Moților 116 nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Astfel, se dă undă verde constuirii celui de-al treilea supermarket Lidl din Alba Iulia, după cel existent pe strada Lalelelor și cel aflat în construcție de pe strada Tudor Vladimirescu (Piața Sifor), din centrul municipiului.

Potrivit proiectului depus spre avizare la APM Alba, noul supermarket LIDL va avea de 2306,5 mp. ”Profilul de activitate al magazinului este desfacerea produselor alimentare, semipreparate –ambalate și industriale în sistem autoservire. Se propune realizarea unui magazin din rețeaua LIDL standard.

Conceptul de funcționare grupează mai multe zone principale: sala de vânzare, dependințele destinate clienților, depozitul de aprovizionare marfă, încăperile tehnice și administrative”, se arată în documentație. Accesul auto principal se face direct din B-dul Republicii printr-un punct de acces ”intrare-ieșire”, cu lățime de 6 metri.

Construcția va fi prevăzută cu 155 de locuri de parcare, din care 6 locuri de tip mama și copilul și 2 locuri pentru persoane cu handicap. În zona în care va fi ridicat noul Lidl mai funcționează alte două supermarket-uri, Profi și Kaufland. (I.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea