Cel de-al treilea magazin Lidl la Alba Iulia a primit undă verde de la mediu pentru construcție

Agenția pentru Protecția Mediului Alba a stabilit că proiectul ”Construire magazin comercial LIDL, realizare accese și împrejmuire”, propus a fi amplasat în localitate Alba Iulia, pe str. Calea Moților 116 nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Astfel, se dă undă verde constuirii celui de-al treilea supermarket Lidl din Alba Iulia, după cel existent pe strada Lalelelor și cel aflat în construcție de pe strada Tudor Vladimirescu (Piața Sifor), din centrul municipiului.

ELIT

Potrivit proiectului depus spre avizare la APM Alba, noul supermarket LIDL va avea de 2306,5 mp. ”Profilul de activitate al magazinului este desfacerea produselor alimentare, semipreparate –ambalate și industriale în sistem autoservire. Se propune realizarea unui magazin din rețeaua LIDL standard.

Conceptul de funcționare grupează mai multe zone principale: sala de vânzare, dependințele destinate clienților, depozitul de aprovizionare marfă, încăperile tehnice și administrative”, se arată în documentație. Accesul auto principal se face direct din B-dul Republicii printr-un punct de acces ”intrare-ieșire”, cu lățime de 6 metri.

Construcția va fi prevăzută cu 155 de locuri de parcare, din care 6 locuri de tip mama și copilul și 2 locuri pentru persoane cu handicap. În zona în care va fi ridicat noul Lidl mai funcționează alte două supermarket-uri, Profi și Kaufland. (I.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...